Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek sem nőhöz méltó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sem nőhöz méltó viselkedés ez?

Figyelt kérdés

A történet ami nincs még 24 órája sem hogy megtörtént pontosabban tegnap épp arról beszélgettünk, hogy kinek mennyi partnere volt (szexuális partner is) és az ugye köztudott, hogy ha egy nő azt mondja kevés vagy max 3-4 akkor az lehet akár 10-nél is több, míg ha egy férfi mondja, hogy sok vagy akár 10-15 akkor valójában fele annyi sem.

Ezt elmondtam barátnőmnek tegnap este és kikerekedtek a szemei majd közölte, hogy neki tényleg - rajtam kívül - csak 1 férfi volt az életében, mert nagyon bizalmatlan a kapcsolatok terén, főleg férfiak esetében.

Hogy ez mennyire hihető azt döntsétek el ti, én személy szerint nem hiszek neki, mert nem átlagosan szép lány, hanem nagyon csinos, kihívó, temperamentumos, ami nem lenne gond, nem is az, de remélem megerősítetek engem abban, hogy egy ilyen lányt biztos körberajongott anno nem 1-2 férfi - 25 éves - és biztos nem eggyel szexelt, ami nekem nagyon b*ssza a csőrömet így finoman szólva és nem azért mert nekem kevés partnerem lett volna - nem is sok, rosszul sem nézek ki -, hanem mert számomra nagyon undort keltő, hogy többen is... szóval értitek.

A lényeg pedig az egész sztoriban az, hogy tegnap este ugye azt mondta nekem, hogy féltékeny rám, mivel sok lány néz meg engem az utcán, boltban bárhova ahova megyünk és nem értettem ezen mit problémázik, felróhattam volna neki ugyanezt egyébként mert szinte egy az egyben én is azt látom, hogy őt is állandóan kukkerolja a postástól kezdve a családos apukán át a 80 éves bácsiig szinte mindenki és rákérdeztem, hogy mit szólna ahhoz, ha megdugnék egy másik lányt és nem érdekelne ha megbántanám ezzel.

Ehhez már nem tudott mit hozzászólni, láttam is rajta hogy nagyon szíven ütötte és ugyanígy visszakérdezett, hogy mi lenne ha ő is megcsalna valakivel és utána elhagyna, amire őszintén megmondom nem akartam így reagálni, de megütöttem, kapott egy pofont és utána könnyes szemmel mondta, hogy ő nem ezt érdemli tőlem, hogy lehetek ilyen bunkó mikor szeret meg hasonló dolgok. Meg hogy nem így ismert meg, de tényleg nagyon felidegesített és ezt nem is értem, hogy hogy reagálhat valaki így, mikor egyértelmű, hogy hazudik és biztos nem 1 férfival volt könyörgöm, hát ha látnátok élőben a totál ellentéte ugrana be nektek is én meg úgy mint a többi f*szi vizuális típus vagyok és nyilván a külseje az ami alapján először ítélek akár negatív akár pozitív irányba.

Tehát a kérdésem igazából annyi lenne csak, hogy találkoztatok e már - szerintem amúgy biztos nem - olyan nővel aki nagyon csinos, de kevés férfival volt együtt, és hogy így minden nőiességet eldobva reagál, hogy megvádol ilyenekkel meg kiprovokálja azt hogy egy férfi megüsse utána még ő sír. Most ez nőhöz méltó viselkedés? Nem akarok semmi többet róla elmondani, mert szeretem de ezek a dolgai, a vádolás a féltékenység a HÜLYESÉG azt nem nyelem be.

Ami pedig a legérthetetlenebb számomra és most jön a ráadás, hogy ő nem áll szóba velem, pedig nekem lenne okom inkább ezt csinálni vele, most mindent csinál a házban csak engem kerül, mintha semmit nem csinált volna. Jogos a kiakadás vagy nem?

#nő, férfi, kapcsolat, féltékenység, vita, veszekedés, hiba, lány
2020. máj. 30. 14:35
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/277 anonim ***** válasza:
100%

Mit lehet nyerni 100+

Komment fölött?

2020. máj. 30. 22:42
 162/277 Savlekotő ***** válasza:
100%

Mit lehet nyerni 100+

Komment fölött?

Tapasztalatot.

70F

2020. máj. 30. 22:48
 163/277 A kérdező kommentje:
Nyugalmat, remélhetőleg. Na de elég ebből, én már tényleg megyek.
2020. máj. 30. 22:48
 164/277 anonim ***** válasza:
100%

Én már délután elkezdtem olvasni a hozzászólásokat a történeted után, nem válaszoltam, mert rohantam, a másik pedig az, gondoltam ennyi egybehangzó válasz után belátod, hogy nincs igazad. (már akkor is sok hsz. volt)

De úgy látom, te hülyébb vagy mint gondoltuk.

Megvádolod a barátnődet, aztán megpofozod, sőt te érzed magad sértve, amiért nem beszél veled.

Ki a franc vagy te, hogy megüss bárkit is?! Te szereted??? Te senkit nem szeretsz. Tele vagy komplexusokkal, de ebből a legnagyobb a kisebbségi komplexus, de az olyan mértékben, hogy az kezelésre szorul!

Teljes szívemből kívánom a lánynak, hogy egy életre megszabaduljon tőled, téged pedig vágjon úgy állba valaki, hogy a pépes ételek közti válogatás legyen az egyetlen örömforrásod!

Köpj egyet, és állj alá!

2020. máj. 30. 23:47
 165/277 anonim ***** válasza:
92%

Menjél!

A Duna egész éjjel nyitva!

2020. máj. 30. 23:48
 166/277 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem vegyél egy nagy csokor virágot és térden állva kérj bocsánatot.

Ha nem túl okos a nő, akkor esetleg ad még egy esélyt neked.

2020. máj. 30. 23:53
 167/277 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogom tul hosszan kifejteni a velemenyen, de nekem konkretan ert mar igy veget ismerkedes.. kb. ugyanez volt a szitu, igaz engem nem utott meg senki, de beszelgetes szintjen feljottek a szamok es ugyanezt megkaptam, hogy lehetetlen, hogy ilyen keves emberrel volt szexualis kapcsolatom.

Irod is, hogy sokan kirberajongtak korabban.. nos, erre azt tudom mondani, hogy akkor lehet Katit tancba vinni, ha o is akarja.. :D es persze a latszat neha csal. Sot eleg sokszor.. az, hogy valakit korberajonganak vagy jol erzi magat emberek kozott, vidam es pozitiv szemelyiseg, kozel sem jelenti azt, hogy fut fat beenged az agyaba.

Tudod, inkabb orulnod kene es buszkenek lenni, hogy ilyen baratnod van es bem ketelkedni. A kapcsolat amugy is a bizalomrol szol es mellesleg a multrol beszelunk, ami mar elmult..

Azt meg, hogy egy beszelgetes es szimpla feltetelezes miatt kepes voltal megutni, inkabb nem kommentalom, remelem kidob a manoba, mert nem erdemled meg, hogy ezek utan normalis no foglalkozzon veled.

27N

2020. máj. 31. 09:01
 168/277 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nőhöz méltó viselkedés volt, bár nem igazán értem, hogy viselkedésének melyik részére vonatkozhat a kérdés.

A te viselkedésed meg nemhogy férfihoz nem méltó, emberhez se.

A hozzád hasonló sz.rkupacokat élve el kéne ásni, de mivel az bűncselekmény, és senki nem érdemli meg, hogy egy ilyen senki miatt leültessék, más opció után kell nézni. Kérlek, olvasd fel ezt a kérdést egy pszichiáternek, ő majd segít eldönteni, igazad van-e. Az ideális az lenne, ha életed további részét ott töltenéd, ahová való vagy, egy zárt osztályon. De valószínű, hogy csak egy gyógyszert fog írni, amit nyilván nem fogsz szedni, hisz szerinted te normális vagy, itt is a 100+ válaszoló a hülye. Úgyhogy már csak abban bízhatunk, hogy annyira meggyűlölöd a nőket,hogy a későbbiekben elkerülöd őket, de leginkább abban, hogy egy unatkozó troll vagy, és ilyen hányadék amúgy nem létezik.

A barátnődnek meg sok erőt kívánok ahhoz, hogy megszabaduljon tőled, és találjon egy FÉRFIT.

2020. máj. 31. 12:28
 169/277 A kérdező kommentje:
Hát reméljük talál. Szakított velem.
2020. máj. 31. 12:30
 170/277 A kérdező kommentje:
Nem, amúgy csak viccelek, de már nagyon azt szeretnétek látom.
2020. máj. 31. 12:32
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!