Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek sem nőhöz méltó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sem nőhöz méltó viselkedés ez?

Figyelt kérdés

A történet ami nincs még 24 órája sem hogy megtörtént pontosabban tegnap épp arról beszélgettünk, hogy kinek mennyi partnere volt (szexuális partner is) és az ugye köztudott, hogy ha egy nő azt mondja kevés vagy max 3-4 akkor az lehet akár 10-nél is több, míg ha egy férfi mondja, hogy sok vagy akár 10-15 akkor valójában fele annyi sem.

Ezt elmondtam barátnőmnek tegnap este és kikerekedtek a szemei majd közölte, hogy neki tényleg - rajtam kívül - csak 1 férfi volt az életében, mert nagyon bizalmatlan a kapcsolatok terén, főleg férfiak esetében.

Hogy ez mennyire hihető azt döntsétek el ti, én személy szerint nem hiszek neki, mert nem átlagosan szép lány, hanem nagyon csinos, kihívó, temperamentumos, ami nem lenne gond, nem is az, de remélem megerősítetek engem abban, hogy egy ilyen lányt biztos körberajongott anno nem 1-2 férfi - 25 éves - és biztos nem eggyel szexelt, ami nekem nagyon b*ssza a csőrömet így finoman szólva és nem azért mert nekem kevés partnerem lett volna - nem is sok, rosszul sem nézek ki -, hanem mert számomra nagyon undort keltő, hogy többen is... szóval értitek.

A lényeg pedig az egész sztoriban az, hogy tegnap este ugye azt mondta nekem, hogy féltékeny rám, mivel sok lány néz meg engem az utcán, boltban bárhova ahova megyünk és nem értettem ezen mit problémázik, felróhattam volna neki ugyanezt egyébként mert szinte egy az egyben én is azt látom, hogy őt is állandóan kukkerolja a postástól kezdve a családos apukán át a 80 éves bácsiig szinte mindenki és rákérdeztem, hogy mit szólna ahhoz, ha megdugnék egy másik lányt és nem érdekelne ha megbántanám ezzel.

Ehhez már nem tudott mit hozzászólni, láttam is rajta hogy nagyon szíven ütötte és ugyanígy visszakérdezett, hogy mi lenne ha ő is megcsalna valakivel és utána elhagyna, amire őszintén megmondom nem akartam így reagálni, de megütöttem, kapott egy pofont és utána könnyes szemmel mondta, hogy ő nem ezt érdemli tőlem, hogy lehetek ilyen bunkó mikor szeret meg hasonló dolgok. Meg hogy nem így ismert meg, de tényleg nagyon felidegesített és ezt nem is értem, hogy hogy reagálhat valaki így, mikor egyértelmű, hogy hazudik és biztos nem 1 férfival volt könyörgöm, hát ha látnátok élőben a totál ellentéte ugrana be nektek is én meg úgy mint a többi f*szi vizuális típus vagyok és nyilván a külseje az ami alapján először ítélek akár negatív akár pozitív irányba.

Tehát a kérdésem igazából annyi lenne csak, hogy találkoztatok e már - szerintem amúgy biztos nem - olyan nővel aki nagyon csinos, de kevés férfival volt együtt, és hogy így minden nőiességet eldobva reagál, hogy megvádol ilyenekkel meg kiprovokálja azt hogy egy férfi megüsse utána még ő sír. Most ez nőhöz méltó viselkedés? Nem akarok semmi többet róla elmondani, mert szeretem de ezek a dolgai, a vádolás a féltékenység a HÜLYESÉG azt nem nyelem be.

Ami pedig a legérthetetlenebb számomra és most jön a ráadás, hogy ő nem áll szóba velem, pedig nekem lenne okom inkább ezt csinálni vele, most mindent csinál a házban csak engem kerül, mintha semmit nem csinált volna. Jogos a kiakadás vagy nem?

#nő, férfi, kapcsolat, féltékenység, vita, veszekedés, hiba, lány
2020. máj. 30. 14:35
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/277 A kérdező kommentje:

Jó estét. Nem mondtam neki soha ilyet, hogy szétb*sztak drágám? szét hát, tehát nem vágtam az arcába, ezt nektek írom most ide a kommentbe.

Azért a kirohanás a részemről, mert én amikor megkérdezte hogy hány nővel voltam akkor bátorkodtam elmondani neki, hogy 4-el és utána megkérdeztem, hogy ő mennyivel, azt mondta 1, hát mondtam neki ez képtelenség szívem, nagyon csinos vagy és nem is az a kis nyuszi aki beérné egy pasival. Tehát én bevallottam és tényleg csak 4 volt rajta kívül.

Azt már nem is mertem megkérdezni tőle, hogy amúgy és hány férfival voltál egyszerre? Tehát egyszerre 2 férfi is dugta e. Nem is merek már ilyenre gondolni.

2020. máj. 30. 21:17
 132/277 Savlekotő ***** válasza:
100%

Ha ilyen szépen beszélsz vele nem csoda hogy már meg se szólal inkább..

Miért nem szakítasz vele?

70F

2020. máj. 30. 21:21
 133/277 anonim ***** válasza:
100%

Most vagy

1 Nem meri bevallani neked.> veled van a baj, mert miért ne merné? Biztos van oka. Mit számít ez amúgy? A múlt az múlt. Ha meg igaz és nem tetszik ott lehet hagyni.

2 Igazat mond.> Veled van a baj, mert hazugságokat feltételezel.

2020. máj. 30. 21:25
 134/277 A kérdező kommentje:

Vele nem beszélek csúnyán, nem is emelem fel a hangomat. Ez nektek szól, mármint a hangnem. Pont azért, inkább itt írom le minthogy kimondjam NEKI élőben. Megbántani úgy igazán nem akarom, a pofont sem akartam, mikor megütöttem fel is ment a pulzusom, persze nem lettem rosszul tőle és biztos hogy őt sokkal jobban megviselte, de nem volt "szándékos", nem volt előre kitervelve vagy hogy is mondjam. Stim?

Miért nem szakítok vele? Hmm, talán mert szeretem ezek ellenére is? Látjátok ez a nagy dolog, hogy az őszintétlensége ellenére is szeretem miközben én őszinte vagyok vele szemben, tehát ő még ennyire sem tart engem, hogy elmondja mi is a helyzet valójában.

2020. máj. 30. 21:27
 135/277 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy te nem hagysz más alternatívát csak azt, hogy velem van a baj. Meg se adod a lehetőséget arra, hogy védjem magam.
2020. máj. 30. 21:29
 136/277 anonim ***** válasza:
100%

De te képzeled bele a hazugságot, te gennyláda.

Kitalálsz neki egy háttérsztorit, és verekedsz, mint egy cigány, mert nem vallja be, ami nem igaz.

Nem szereted. Nőgyűlölő nem tud nőt szeretni.

2020. máj. 30. 21:30
 137/277 anonim ***** válasza:
94%

Istenem, add, hogy csak troll legyen!

Mi a fenének kell neked egyáltalán ilyenen gondolkozni?? Magadat hergeled, lehet, teljesen feleslegesen.

Nem mindegy, hányan dugták?

Most veled van.

Te nem is paranoiás vagy, hanem kényszeres. Akiknek kényszer gondolatai vannak, azok is csinálják ezt.

Ugyanazt leírták itt neked száz huszan, erre ahelyett, hogy jobb belátásra tértél volna, most kitalálod, hogy biztos ketten dugták egyszerre.

Nem bántásból mondom, kezeltesd magad!

2020. máj. 30. 21:30
 138/277 anonim ***** válasza:
100%

137

de nem ezek a lehetőségek?

ha meg így szereted őszintétlenül is akkor miért nem fogadod el és lépsz tovább? ha meg nem szereted és nem tudod elviselni akkor meg miért nem lépsz ki ebből? egy jó párkapcsolat alapja az őszinteség és a bizalom.

2020. máj. 30. 21:31
 139/277 Savlekotő ***** válasza:
96%

El mondta hogy egy volt,erre te kábé lekxrváztad..

"hát mondtam neki ez képtelenség szívem, nagyon csinos vagy és nem is az a kis nyuszi aki beérné egy pasival. "

Nyugi ha lesz esze tényleg menekül. Már most retteghet ha inkább meg sem mer szólalni nyomorult már a társaságodba.. Te nem szereted te birtokolni akarod,az nem szeretet ha szeretnéd bíznál benne hinnél neki nem ütnéd meg..

Ennek így értelme sincs,ha nem bízol eleve,mert a nő csak hazudhat, ő meg már fél is..

70F

2020. máj. 30. 21:33
 140/277 A kérdező kommentje:

Jól van na, nem kell felkapni a vizet, a hármast nem gondoltam komolyan csak éreztetni szeretném hogy mennyire zavar, de ez ÉN vagyok, titeket ha nem zavarna akkor azok meg TI vagytok. Ennyi az egész, nem kell hülyeséget irkálni.

Már megint nőgyűlölő... Definiáld kérlek. Az hogy megütöttem egy nőt még nem leszek az. Mondjuk ezt elég ha én tudom.

2020. máj. 30. 21:34
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!