Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sem nőhöz méltó viselkedés ez?
A történet ami nincs még 24 órája sem hogy megtörtént pontosabban tegnap épp arról beszélgettünk, hogy kinek mennyi partnere volt (szexuális partner is) és az ugye köztudott, hogy ha egy nő azt mondja kevés vagy max 3-4 akkor az lehet akár 10-nél is több, míg ha egy férfi mondja, hogy sok vagy akár 10-15 akkor valójában fele annyi sem.
Ezt elmondtam barátnőmnek tegnap este és kikerekedtek a szemei majd közölte, hogy neki tényleg - rajtam kívül - csak 1 férfi volt az életében, mert nagyon bizalmatlan a kapcsolatok terén, főleg férfiak esetében.
Hogy ez mennyire hihető azt döntsétek el ti, én személy szerint nem hiszek neki, mert nem átlagosan szép lány, hanem nagyon csinos, kihívó, temperamentumos, ami nem lenne gond, nem is az, de remélem megerősítetek engem abban, hogy egy ilyen lányt biztos körberajongott anno nem 1-2 férfi - 25 éves - és biztos nem eggyel szexelt, ami nekem nagyon b*ssza a csőrömet így finoman szólva és nem azért mert nekem kevés partnerem lett volna - nem is sok, rosszul sem nézek ki -, hanem mert számomra nagyon undort keltő, hogy többen is... szóval értitek.
A lényeg pedig az egész sztoriban az, hogy tegnap este ugye azt mondta nekem, hogy féltékeny rám, mivel sok lány néz meg engem az utcán, boltban bárhova ahova megyünk és nem értettem ezen mit problémázik, felróhattam volna neki ugyanezt egyébként mert szinte egy az egyben én is azt látom, hogy őt is állandóan kukkerolja a postástól kezdve a családos apukán át a 80 éves bácsiig szinte mindenki és rákérdeztem, hogy mit szólna ahhoz, ha megdugnék egy másik lányt és nem érdekelne ha megbántanám ezzel.
Ehhez már nem tudott mit hozzászólni, láttam is rajta hogy nagyon szíven ütötte és ugyanígy visszakérdezett, hogy mi lenne ha ő is megcsalna valakivel és utána elhagyna, amire őszintén megmondom nem akartam így reagálni, de megütöttem, kapott egy pofont és utána könnyes szemmel mondta, hogy ő nem ezt érdemli tőlem, hogy lehetek ilyen bunkó mikor szeret meg hasonló dolgok. Meg hogy nem így ismert meg, de tényleg nagyon felidegesített és ezt nem is értem, hogy hogy reagálhat valaki így, mikor egyértelmű, hogy hazudik és biztos nem 1 férfival volt könyörgöm, hát ha látnátok élőben a totál ellentéte ugrana be nektek is én meg úgy mint a többi f*szi vizuális típus vagyok és nyilván a külseje az ami alapján először ítélek akár negatív akár pozitív irányba.
Tehát a kérdésem igazából annyi lenne csak, hogy találkoztatok e már - szerintem amúgy biztos nem - olyan nővel aki nagyon csinos, de kevés férfival volt együtt, és hogy így minden nőiességet eldobva reagál, hogy megvádol ilyenekkel meg kiprovokálja azt hogy egy férfi megüsse utána még ő sír. Most ez nőhöz méltó viselkedés? Nem akarok semmi többet róla elmondani, mert szeretem de ezek a dolgai, a vádolás a féltékenység a HÜLYESÉG azt nem nyelem be.
Ami pedig a legérthetetlenebb számomra és most jön a ráadás, hogy ő nem áll szóba velem, pedig nekem lenne okom inkább ezt csinálni vele, most mindent csinál a házban csak engem kerül, mintha semmit nem csinált volna. Jogos a kiakadás vagy nem?
Nekem attól lenne könnyebb ha nem nőgyűlölő meg stb. jelzőkkel illetnétek, mert ez nekem rosszul esik.
Biztos hogy van kétely és bizalmatlanság, de ezt nem úgy kell elképzelni hogy akkor neked minden nap azon jár az eszed hogy "fúú lehet megcsal a laci?" amit a viselkedésén amúgy is észrevennél mert a nők mindent észrevesznek, hanem úgy, hogy havonta vagy fél évente felröppen a gondolat, hogy lehet másfelé is kacsingat hébe hóba? de aztán el is illan a gondolat, érted. De attól még nem tudsz megbízni benne 100%-ig. Erre értettem a bizalom kérdést.
"Nem mondtam, hogy járt már benne a fél világ te agyhalott idióta. De azért 1-2 barátja biztosan, és erről nekem tudni kéne, mert amikor ő megkérdezte akkor én is elmondtam neki, hogy 4 volt összesen rajta kívül. Ne csak olvass a sorok között hanem értsd is."
Beszélhetnénk arról, hogy ki is az agyhalott idióta kérdező. Biztosan nem én vagyok az aki képtelen felfogni, hogy a barátnőmnek 1 pasija volt előttem és nem több. Most a lelked üdvéért, meg a nagy szent meggyőződésed miatt, hogy minden csinos nőnek legalább 5 pasija van az aktuális barátja előtt, hazudja azt, hogy rajtad kívül még voltak pl. 3-an?Ettől megnyugszol, akkor is ha pont most hazudik? Kerítsd elő, megbeszélem vele, hogy ezt mondja neked, mert te mindenâron ezt akarod tőle hallani. Aztán remélem keres neked egy dili dokit. Rádfér.
Ne írj olyanokat, hogy minden nő aki kicsit is szebb az ördögnél, tuti lefeküdt egy csomó pasival, mert a nők csak arra képesek hogy kihasználják az adottságaikat, és nem fognak/fogunk ilyeneket mondani. Te provokáltad ki a jelzőket, nem csak úgy dobálózunk vele. Nyilván mivel a szívedre veszed a dolgot, nem látod át úgy a helyzetet, lehet mi is túltoljuk (?), de hidd el, te is.
És nem, bármennyire is nehéz elhinni, nincs. Ahogy a másik válaszadó is írta, miért lennék vele, ha folyamatosan azon paráznék, hogy egyszer meg fog csalni? Semmi értelme nem lenne, csak tönkretenném magam lelkileg.
Itt egyedül neked van szükséged dili dokira barátom. Rád nem is reflektálnék külön, nem érsz annyit.
A 100% igazából csak 99%, de ha te így érzed jó, de én nem te vagyok, én nem tudok benne 100%-ig megbízni, de nem azért mert csalódtam, hanem mert ez a normális.
De pont ezt írtam, hogy nem minden nap azon parázol hogy megcsal hanem max félévente (most csak írtam valamit) beugrik a gondolat. Erre neked nem kell reagálnod mert ez így van ha tetszik ha nem.
Hány éves vagy? 22? 25? 28? 30? feljebb nem merek menni nehogy megbántsalak.
Kedves értetlenkedő kisasszony.
Én veletek egy idős vagyok, és nem, nem normális ha felröppen. Exemmel, aki megcsalt, felröppent, mert voltak rá jelek, és igen, én voltam az ostoba, amiért nem dobtam ki rögtön abban a percben, és megvártam, hogy addig fajuljon hogy meg is tegye. De mivel minden ember más, ahogy azt már mondtam is, a jelenlegi párommal nem aggódom ilyenek miatt, mert krvára nincsen rá okom. Ha lenne, nem lenne a párom, ilyen egyszerű, mert igen, a legtöbb embernek ez így működik, még ha te nem is érted meg...
Csaltak már meg, kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!