Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek sem nőhöz méltó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sem nőhöz méltó viselkedés ez?

Figyelt kérdés

A történet ami nincs még 24 órája sem hogy megtörtént pontosabban tegnap épp arról beszélgettünk, hogy kinek mennyi partnere volt (szexuális partner is) és az ugye köztudott, hogy ha egy nő azt mondja kevés vagy max 3-4 akkor az lehet akár 10-nél is több, míg ha egy férfi mondja, hogy sok vagy akár 10-15 akkor valójában fele annyi sem.

Ezt elmondtam barátnőmnek tegnap este és kikerekedtek a szemei majd közölte, hogy neki tényleg - rajtam kívül - csak 1 férfi volt az életében, mert nagyon bizalmatlan a kapcsolatok terén, főleg férfiak esetében.

Hogy ez mennyire hihető azt döntsétek el ti, én személy szerint nem hiszek neki, mert nem átlagosan szép lány, hanem nagyon csinos, kihívó, temperamentumos, ami nem lenne gond, nem is az, de remélem megerősítetek engem abban, hogy egy ilyen lányt biztos körberajongott anno nem 1-2 férfi - 25 éves - és biztos nem eggyel szexelt, ami nekem nagyon b*ssza a csőrömet így finoman szólva és nem azért mert nekem kevés partnerem lett volna - nem is sok, rosszul sem nézek ki -, hanem mert számomra nagyon undort keltő, hogy többen is... szóval értitek.

A lényeg pedig az egész sztoriban az, hogy tegnap este ugye azt mondta nekem, hogy féltékeny rám, mivel sok lány néz meg engem az utcán, boltban bárhova ahova megyünk és nem értettem ezen mit problémázik, felróhattam volna neki ugyanezt egyébként mert szinte egy az egyben én is azt látom, hogy őt is állandóan kukkerolja a postástól kezdve a családos apukán át a 80 éves bácsiig szinte mindenki és rákérdeztem, hogy mit szólna ahhoz, ha megdugnék egy másik lányt és nem érdekelne ha megbántanám ezzel.

Ehhez már nem tudott mit hozzászólni, láttam is rajta hogy nagyon szíven ütötte és ugyanígy visszakérdezett, hogy mi lenne ha ő is megcsalna valakivel és utána elhagyna, amire őszintén megmondom nem akartam így reagálni, de megütöttem, kapott egy pofont és utána könnyes szemmel mondta, hogy ő nem ezt érdemli tőlem, hogy lehetek ilyen bunkó mikor szeret meg hasonló dolgok. Meg hogy nem így ismert meg, de tényleg nagyon felidegesített és ezt nem is értem, hogy hogy reagálhat valaki így, mikor egyértelmű, hogy hazudik és biztos nem 1 férfival volt könyörgöm, hát ha látnátok élőben a totál ellentéte ugrana be nektek is én meg úgy mint a többi f*szi vizuális típus vagyok és nyilván a külseje az ami alapján először ítélek akár negatív akár pozitív irányba.

Tehát a kérdésem igazából annyi lenne csak, hogy találkoztatok e már - szerintem amúgy biztos nem - olyan nővel aki nagyon csinos, de kevés férfival volt együtt, és hogy így minden nőiességet eldobva reagál, hogy megvádol ilyenekkel meg kiprovokálja azt hogy egy férfi megüsse utána még ő sír. Most ez nőhöz méltó viselkedés? Nem akarok semmi többet róla elmondani, mert szeretem de ezek a dolgai, a vádolás a féltékenység a HÜLYESÉG azt nem nyelem be.

Ami pedig a legérthetetlenebb számomra és most jön a ráadás, hogy ő nem áll szóba velem, pedig nekem lenne okom inkább ezt csinálni vele, most mindent csinál a házban csak engem kerül, mintha semmit nem csinált volna. Jogos a kiakadás vagy nem?

#nő, férfi, kapcsolat, féltékenység, vita, veszekedés, hiba, lány
2020. máj. 30. 14:35
 251/277 A kérdező kommentje:
Tudtommal nem, legalábbis semmi ilyet nem vettem észre soha.
2020. jún. 1. 19:25
 252/277 anonim ***** válasza:
100%
És te csaltál meg bárkit?
2020. jún. 1. 19:25
 253/277 A kérdező kommentje:
Nem. De az, hogy én csaltam e már meg valakit vagy engem az hogy jön ide?
2020. jún. 1. 19:27
 254/277 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén? Csak mint pszichológiával foglalkozó személy, próbállak őszintén megérteni. De ha nem élted át, és nem is a saját múltbeli hibád próbálod mindenkire kivetíteni, nem értem, honnan a feltételezés, hogy kivétel nélkül mindenki meg fog egyszer az élete során csalni mindenkit. Esetleg szülők? Ha érdekel a véleményem, azért vannak, hogy legyen negatív példa, és ne válj olyanná.

Megpróbálhatnál bízni az emberekben. Lehet hogy pofára esel és szar lesz, de ha kételkedve élsz, az meg nem élet... Tényleg mindenféle bántás és rosszindulat nélkül mondom, attól függetlenül, hogy miből állt az elmúlt kb 250 hozzászólás. Nem egészséges, amit csinálsz, és vissza fog ütni.

2020. jún. 1. 19:32
 255/277 A kérdező kommentje:

Ha tényleg pszichológiával foglalkozó személy vagy, akkor neked ennyi komment és megjegyzés után tudnod kéne - nagyon is -, hogy mi a helyzet velem. Inkább ne pszichoanalizálj, mert nagyon mellényúlsz, tekintettel arra, hogy jómagam is elég jártas vagyok az pszichológiában, és én ismerem magamat.

Nem kételkedve élek, épp ellenkezőleg, mivel tisztában vagyok ezekkel a dolgokkal, ezért számítok rá, ezért nem kételkedek. Az emberekben sem, mert eleve úgy állok hozzájuk, hogy ezt már megtehetik velem, nem teszik, de megtehetik, attól még, hogy én ezt gondolom, attól még nem azt nézem az első pillanattól kezdve, hogy "fúú , ez az ember árthat nekem". Világos?

2020. jún. 1. 19:40
 256/277 anonim ***** válasza:
100%

"Itt egyedül neked van szükséged dili dokira barátom. Rád nem is reflektálnék külön, nem érsz annyit."

Hát persze, hogy nem érek annyit, hiszen beletapostam a közepébe. Szépen kitérsz a válasz elől inkább?Gratula te pszichológiában "járatos" lény. Tényleg nem értem mit eszik rajtad ez a nő, de lehet ugyanolyan defektes mint te, sőt, biztos. Megérdemlitek egymást.

A lényeg, hogyha Marinak, Sárinak, Gizinek csinos nő létükre volt 10 pasija már, és ezt tagadják, akkor Julinál is ez a helyzet meg Pirosnál, stb., is. A te fejedben konkrétan ennyi van, a többi része légüres tér.

2020. jún. 1. 20:36
 257/277 anonim ***** válasza:
100%
Miért lennék agyhalott? Mert leírtam a problémád lényegét és nem állok be bólogatni, hogy minden nő hazug és aljas, mert neked ez a szent meggyőződésed? Itt nem a nőkkel van a fő probléma, hanem a hozzád hasonló begyepesedett fszfejekkel. Értem én, hogy az agyadban(ill.a helyén) nagy a rumli, de ennyire? 🤷‍♀️
2020. jún. 2. 08:08
 258/277 anonim ***** válasza:
100%
Undorító alak vagy kérdező
2020. jún. 2. 18:16
 259/277 anonim válasza:
100%
Nem olvastam végig a válaszokat, de nagyon szomorú, hogy idáig süllyedtünk, és hogy élnek még ilyen elmebeteg kotonszökevények, mint a kérdező.
2020. jún. 2. 19:33
 260/277 anonim ***** válasza:
100%

Ekkora trollt nem láttam még életemben!

Vagy szakdolgozatot ír, és mi vagyunk az adatforrás?

Nincs az súlyos genetikai teher, amiből ilyen ostoba, torz lélek jönne ki.

Tud írni, olvasni, tehát nem valami sokgenerációs vérfertőzés eredménye.

Volt egy japán katona, aki egyedül maradt a szakaszából élve, és még a '60-as évek elején is lövöldözött. Egy öregek otthonából vitték oda a volt századparancsnokát, annak engedelmeskedett befejezte a harcot.

Ha nem troll vagy Kispajtás, akkor te a japánnál is nagyobb mentális bajban vagy.

Nincs akinek elhinnéd, hogy nincs háború.

Akkor csak harcolj a lidérceiddel!

2020. jún. 3. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!