Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő előtt álltunk és a párom lemondta. 15 éve ismerjük egymást, ebből 1 évet éltünk együtt. Rajtunk kívül álló okok miatt újra külön kellett költöznünk. Az esküvő lemondva, az összeköltözést viszont akarja. Mit tennétek?
#5, hogyan tovább?
Szerintem sehogy.
Ha nem házasság párti, akkor ne kérje meg a kezed, és ne kezdjen esküvőt szervezni.
Akkor hogy döntöttél volna?
Attól félt, hogy szakítást.
Így még visszasumákolná magát, örök időkre feltárt a téged.
Az hogy az csak egy papír hatalmas öngól és ezt még csak fel sem ismerik azok akik hangoztatják. Ha csak egy papír miért fáj aláírni? (és akkor jön a szöveg arról milyen drága a válás ki leszek semmive tönkre megy a kapcsolat miatta stb.) Végül jellemzően kiderül hogy nem is "csak" egy papír. Mert akinek az tényleg csak egy papír ami nem oszt nem szoroz az alá írja ha a párja vágyik a házasságra hiszen csak egy papír. Mint ahogy mindegy neki milyen színű az autó amit vesznek vagy hogy azon belül hogy tengerpart melyikre mennek. Mert ha nem fontos hát nem kardoskodik az ember ellene. Tehát a csak egy papír neki is ugyanolyan fontos csak egész más szempontból.
Ami a kérdést illeti szakítanék. Így is rengeteg időt csesztél el.
Gyanítom neked nem kell gyerek de én pl mindenképpen szeretnék. Így nem lenne nehéz a döntés.
Fél mellettem elköteleződni hiteget idióta szövegekkel és nem lehet rá számítani. Nem lenne kérdés.
Ha te alapvetően megelégszel egy ilyen kapcsolattal mert úgy amúgy kielégítő akkor maradj benne de én a helyedben akkor sem venném véresen komolyan mert a pasi nem biztos bened/bennetek.
Kártyával oké ez a kontra játék, házasság esetében én sem tartom helyénvalónak.
Ha ez vígasztal két nő is eljátszotta már velem.
Azért írtam, hogy akkor hova is?
Ennek a kapcsolatnak én sem jósolok sok jövőt. Olyan érzésem van a leírtakat olvasva, hogy mindketten úgy álltok a másikhoz, hogy ez jutott, ez van...
Csak a hapsi elég látványosan fejezi ki, hogy téged egy "jobb mint a semmi"-nek tart.
Abban biztos vagyok, hogy ha képbe kerülne egy olyan nő, aki a párodnak az esete és hajlandó is vele kezdeni (de a leírtak alapján ennek kicsi az esélye, mivel a párod finoman szólva nem egy főnyeremény), akkor gondolkodás nélkül megcsalna, majd dobna.
15 éve együtt vagytok és még most sem éltek együtt?
Ez mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!