Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Esküvő előtt álltunk és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Krisztina0318 kérdése:

Esküvő előtt álltunk és a párom lemondta. 15 éve ismerjük egymást, ebből 1 évet éltünk együtt. Rajtunk kívül álló okok miatt újra külön kellett költöznünk. Az esküvő lemondva, az összeköltözést viszont akarja. Mit tennétek?

Figyelt kérdés

2020. máj. 30. 08:33
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
1 évet éltünk együtt. A 15 èv talàlkozások, közös nyaralások vagyis minden együtt, de nem egy fedél alatt.
2020. máj. 30. 10:26
 22/39 anonim ***** válasza:
84%

#5, hogyan tovább?

Szerintem sehogy.

Ha nem házasság párti, akkor ne kérje meg a kezed, és ne kezdjen esküvőt szervezni.

Akkor hogy döntöttél volna?

Attól félt, hogy szakítást.

Így még visszasumákolná magát, örök időkre feltárt a téged.

2020. máj. 30. 10:29
 23/39 A kérdező kommentje:
Igen, más is mondta, hogy minek a papír. Ezért hibàztatom magam, hogy èn jobban szerettem volna ezt, mint ő. Viszont így meg azon gondolkodom, hogy ha le kellett mondani, akkor most mi is van tulajdonképpen.. Mert ha ez valóban csak egy papír neki, akkor miért kellett ezt csinàlni vagy legalàbb hamarabb mmonda volna vissza. Mert csak azon jár az eszem most, hogy valami miatt nem felelek meg. Az együttélni jó, de egyébkènt nem...
2020. máj. 30. 10:42
 24/39 anonim ***** válasza:
83%

Az hogy az csak egy papír hatalmas öngól és ezt még csak fel sem ismerik azok akik hangoztatják. Ha csak egy papír miért fáj aláírni? (és akkor jön a szöveg arról milyen drága a válás ki leszek semmive tönkre megy a kapcsolat miatta stb.) Végül jellemzően kiderül hogy nem is "csak" egy papír. Mert akinek az tényleg csak egy papír ami nem oszt nem szoroz az alá írja ha a párja vágyik a házasságra hiszen csak egy papír. Mint ahogy mindegy neki milyen színű az autó amit vesznek vagy hogy azon belül hogy tengerpart melyikre mennek. Mert ha nem fontos hát nem kardoskodik az ember ellene. Tehát a csak egy papír neki is ugyanolyan fontos csak egész más szempontból.

Ami a kérdést illeti szakítanék. Így is rengeteg időt csesztél el.

Gyanítom neked nem kell gyerek de én pl mindenképpen szeretnék. Így nem lenne nehéz a döntés.

Fél mellettem elköteleződni hiteget idióta szövegekkel és nem lehet rá számítani. Nem lenne kérdés.

Ha te alapvetően megelégszel egy ilyen kapcsolattal mert úgy amúgy kielégítő akkor maradj benne de én a helyedben akkor sem venném véresen komolyan mert a pasi nem biztos bened/bennetek.

2020. máj. 30. 11:19
 25/39 anonim ***** válasza:
92%
Nekem ebben a sztoriban nem is a visszalépésnél kezdődik a probléma, hanem, hogy csak 14 év után költöztetek össze. Mert számomra az megérthető, hogy egy év együttélés után nem akar házasodni valaki, ugyanis még nagyon sokáig jöhetnek elő újabb és újabb dolgok egy kapcsolatban összeköltözés után. Viszont Ha én valakit szeretek, és valóban vele akarok lenni, akkor nem 14 év után költözök vele össze. Persze összeköltözésre nehéz megfelelő időpontot mondani, de szerintem maximum 5 év elteltével már tudja az ember, hogy merre akar haladni tovább a kapcsolatban. Szorosabbra fűzni egy összeköltözéssel, vagy épp csak elvagyogat benne együttjárás szintjén. Utóbbi esetben viszont komoly szándékokról nem lehet beszélni, épp csak kényelmesen el van az ember. Megvan a bizonyos mértékű függetlensége, de azért mégis tartozik, tartozgat valakihez, van kivel lennie, van kihez mennie.
2020. máj. 30. 11:55
 26/39 anonim ***** válasza:
85%
Aki 15 év alatt nem érett meg rá, az nem is fog. Veled legalábbis biztos nem. Aztán, ha jön valaki, aki érdekli, nem fog 14 évet várni az összeköltözéssel, meg az esküvővel se. Addig jó vagy te is. Sok vizet nem zavarsz, van ingyen bejárónő, fix p.nci.Mi kell még?
2020. máj. 30. 12:01
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

Kártyával oké ez a kontra játék, házasság esetében én sem tartom helyénvalónak.

Ha ez vígasztal két nő is eljátszotta már velem.

Azért írtam, hogy akkor hova is?

2020. máj. 30. 12:02
 28/39 anonim ***** válasza:
79%
Tehát gyakorlatilag 15 évig a szeretője voltál, akit bármikor megdughatott és aki ha unatkozott elszórakoztatta. Fúúú bammeg, erre szavak nincsenek. Gondolom az utóbbi időben már nagyon rágtad a fülét ezért ezzel az összeköltözősdivel meg esküvősdivel dobott neked egy csontot, hogy elhallgass, de megunta és úgy pattintott le, hogy még te érezd magad hibásnak. Nagyon tud a csávó.
2020. máj. 30. 12:44
 29/39 anonim ***** válasza:
79%

Ennek a kapcsolatnak én sem jósolok sok jövőt. Olyan érzésem van a leírtakat olvasva, hogy mindketten úgy álltok a másikhoz, hogy ez jutott, ez van...

Csak a hapsi elég látványosan fejezi ki, hogy téged egy "jobb mint a semmi"-nek tart.

Abban biztos vagyok, hogy ha képbe kerülne egy olyan nő, aki a párodnak az esete és hajlandó is vele kezdeni (de a leírtak alapján ennek kicsi az esélye, mivel a párod finoman szólva nem egy főnyeremény), akkor gondolkodás nélkül megcsalna, majd dobna.

2020. máj. 30. 13:08
 30/39 anonim ***** válasza:
91%

15 éve együtt vagytok és még most sem éltek együtt?

Ez mi?

2020. máj. 30. 13:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!