Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Esküvő előtt álltunk és a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Krisztina0318 kérdése:

Esküvő előtt álltunk és a párom lemondta. 15 éve ismerjük egymást, ebből 1 évet éltünk együtt. Rajtunk kívül álló okok miatt újra külön kellett költöznünk. Az esküvő lemondva, az összeköltözést viszont akarja. Mit tennétek?

Figyelt kérdés

2020. máj. 30. 08:33
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
74%
Fiú... azt hiszem ez a szó itt mindent elárul.. Ne haragudj, de ha valakit akit 40 évesen nem a férfi szó jellemez, akkor ott máris érthető hogy nem juttok dűlőre. Ahhoz hogy valakire a férfi jelzőt használd/használja valaki ahhoz ugye kell, hogy úgy gondolkodjon. Amíg a fiú jelzővel illeted, az azt sugallja, hogy nincs felnőtt gondolkodása. Így erősen elgondolkodtató, hogy jobb döntésnek tűnik a különlét.
2020. máj. 30. 09:24
 12/39 anonim ***** válasza:
87%

15 év után, 40 évesn, lemondta?

Akkor ez SOHA, érted, SOHA nem fog elvenni!

De minek is, ha jól megvagytok?

2020. máj. 30. 09:25
 13/39 A kérdező kommentje:
Ő azt mondja nem házasságpárti. Az csak egy papír stb. Engem az bànt igazàn, hogy nem hamarabb mondtuk vissza. Az se lett volna jó, de mégis...Azt mondja ha összeköltözünk és eltelik x idő ,majd ő dönt erről ha úgy érzi itt az idő. Én pedig csak azt a kérdést tettem fel neki, hogy ennyi év utàn még mindig nem érzi ezt? Hiszen már éltünk is együtt.
2020. máj. 30. 09:29
 14/39 A kérdező kommentje:
A fiút azért írtam, mert az előző kommentbe valaki így írta, hogy szakítsak a fiúval. De a lényegen nem vàltoztat. 40 éves.
2020. máj. 30. 09:31
 15/39 anonim ***** válasza:
24%

Ha férfiként tekintesz rá, teljesen mindegy hogy mások milyen szóval illetik, te nem azokat használnad. De azt hiszem teljesen felesleges ezt magyaráznom. Csak gondold végig, hogy ennyi idősen valami oka biztos van annak, hogy nem akar nősülni. Ehhez mérten gondolkodj el, pláne ha az utolsó utáni pillanatig húzta azt a döntést hogy lemondja.

Akármit mondd itt neked bárki, ezt neked kell újra meg újra átgondolni és átértékelni hogy mi az amire neked szükséged van. Arra hogy bizonytalanságban várj arra hogy majd idővel más lesz a dolog, vagy most eldöntöd hogy kész, nekem ebből elég volt.

2020. máj. 30. 09:38
 16/39 anonim ***** válasza:
89%
Majd ő eldönti? De édes. Ez közös döntés kéne legyen. Én dobnám.
2020. máj. 30. 09:42
 17/39 anonim ***** válasza:
89%

"majd ő dönt erről ha úgy érzi itt az idő"

Ez kettőtök élete. Ne vesztegesd az időd egy ilyen pasira

2020. máj. 30. 09:44
 18/39 anonim ***** válasza:
88%
Neked meg pont ideje donteni arról, hogy kirakod ezt a példányt.
2020. máj. 30. 09:54
 19/39 anonim ***** válasza:
21%
Ha amúgy megvagytok, akkor minek a papír? Hitel miatt?
2020. máj. 30. 10:01
 20/39 anonim ***** válasza:
87%
Kérdezték, mióta vagytok egyutt?mert a szomszédot en is isnerem 20 eve...
2020. máj. 30. 10:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!