Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő előtt álltunk és a párom lemondta. 15 éve ismerjük egymást, ebből 1 évet éltünk együtt. Rajtunk kívül álló okok miatt újra külön kellett költöznünk. Az esküvő lemondva, az összeköltözést viszont akarja. Mit tennétek?
Azt tenném, hogy megpróbálnék érdemben is válaszolni, ha jobban kifejtetetd volna az esetet.
Így csak annyit írok, hogy a Te dolgod átgondolni és dönteni.
Miért mondta le az esküvőt?
Mi az a rajtatok kívül álló ok, ami miatt külön kellett költözni? Mondjuk 15 év kapcsolatból 1 évet éltetek együtt, ez is elég furcsa számomra, mármint hogy hogy működött ennyi ideig így. De nyilván működött, szóval biztos ezután is menne külön.
Viszont ha nekem megkérnék a kezemet, majd utána mégis lemondaná az esküvőnket az azt jelentené, hogy mégsem biztos a kapcsolatunkban. Nem tudom hogyan tudnék utána tovább élni vele, mintha misem történt volna. Inkább ne is kérte volna meg a kezem, ha úgy jó volt minden, de így szerintem én nem tudnám folytatni.
Én a helyedben nem hibáztatnám magam. 15 év ismeretség és 1 év együttlakás után érthető (mert Neked fontos), hogy sürgetted az esküvőt. Az nem baj, hogy ez fontos volt Neked. Az viszont nagyon nagy baj, hogy ennyi év után a fiú még nm érezte ugyanazt, amit Te.
Nem világos, melyik szülőknél laktatok és min kaptatok hajba, de ezek után talán nem is lényeges.
A lényeg: mivelhogy ennyi év után is határozatlan a fiú - szakítsatok. A jövőben is (talán minden, de legalább is nagyon sok ügyben), ilyen tesze-tosza lesz, DE TE ISMERED ŐT, én csak feltételezek.
Ffi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!