Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyermektelenségre rámehet a házasságunk?
Egy volt osztalytarsam is igy jart.Nagy szerelem a ferjjel,majd valas,mert bar elvileg minden rendben volt,egymastol nem lehetett gyerekuk.Az uj hazassagukban mindkettonek eleg hamar jott a baba.
A lanyomek is szerettek volna gyereket,naluk is minden rendben egeszsegugyi teren,megsem lett gyerekuk.Ok mar beletorodtek.
Szerintem sokat segítene ha a pároddal is meg tudnád beszélni a gondolataidat! Több mint valószínü hogy benne is felmerülnek félelmek, bizonytalanság, kérdések a jövőről. Én mindenképp azt tanácsolom hogy próbálj szeretettel és őszintén közeledni felé.
Még nagyon fiatal vagy így is, simán lehet hogy a következő 5 évben születik 2 gyereketek. Sokan járnak ebbe a cipőbe sajnos.
Szerintem érdemes a kapcsolatotokat mérlegelni, és úgy döntést hozni mintha a gyerek utani vágy nem létezne. Ha szeretitek egymást igazán, akkor vannak módjai hogyan lehet még gyermeket vállalni, és tényleg fiatal vagy még, és simán lehet saját is. Ha viszont abban nem biztos valamelyikőtök hogy a másiktól szeretne-e gyereket, én csak ebben az esetben bizonytalanodnék el hogy érdemes-e együtt maradni.
Egy jó kapcsolat hatalmas boldogság tud lenni az életben. Egy kicsit is bizonytalan kapcsolatban viszont a gyerekvállalás után megsokszorozódnak a problémák.
Kitartást kívánok
(Egy meddönek nyilvánított lány aki egy 10 hónapos baba anyukája :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!