Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, elfogadható lenne számotokra így egy kapcsolat?
Adva van a pasi.
35+ -os.
Elég jó munkája és ezzel elég jó fizetése van.
Nem egy "Bredpit", de odafigyel a külsejére.
Tehermentes, jó környéken lévő háza és kocsija van.
Nem iszik, nem drogozik, nem csajozik, nem játszik.
Az életed olyan szakaszaiban is melletted állt, amikor még a szüleid is elfordultak tőled, és még akkor is segített, amikor már azt hitted nincs kiút. Szeret, és ezt úgy bizonyította, ahogy nagyon kevés ember tenné.
Szeretné, hogy összeköltözzetek, de van 2 kikötése!
1.: SOHA nem vesz el!
2.: SOHA nem kell gyerek!
Ha felhozod a házasságot/gyereket, vagy pláne terhes leszel, akkor menned kell! Fizeti a gyerektartást, de SOHA nem akar látni benneteket.
Ez a 2 kikötés nem csak neked szól, minden kapcsolatában ez volt az alap kérése.
TE mit lépnél?
Ha házasodni szeretnék és gyereket, akkor szakítanék.
Ha ugyanígy gondolnám, akkor maradnék.
Nekem is lenne egy 3. Feltételem.
SOHA nem dughatja belém a farkát. A gyerekhez ugyanis ketten kellenek, nem egyedül a nő akarja vele szívatni a férfit. Csak hárítja a felelősséget.
Ez a gondolkodás tőlem rettenetesen távol áll, úgyhogy pát intenék.
Az elsőnél ezt nem lehet jobb választ adni.
Ha nem kell se házasság, sem gyerek, akkor mond meg neki, hogy köttesse el magát és kész.
Hogy megugrott a szülési/házasodási kedv lányok!
32/f
7: Tévedsz.
De úgy ki akar összeköltözni, hogy nem vállal felelősséget és csak rövid ideig vagytok együtt? Eddig se lehetett sok tartós kapcsolata, hát így nem is lesz.
Ez meg annyira dedós, hogy a terhességről csak a nő tehet. Nehogy teherbe ess, irgumburgum...!
Fel nem fogom, miért nem csináltat vazektómiát, ha ez a legnagyobb félelme.
Nekem pont jó lenne,házasságot és gyereket se szeretnék.Mondjuk nekem nem is lehet.
Az anyagi háttere a férfinak annyira nem érdekel.
A kérdésben nincs, hogy nem vállal felelősséget és hogy rövidtávú, csak ne szüljön a nő és ne akarjon esküvőt. Művileg beddővé tenni meg ha jól tudom, csak akkor tennék, ha lenne gyereke.
Csak fura így látni, hogy ha egy férfi nem akarja ezeket, akkor már a futottak még kategória, pedig ez a két dolog mindkét félnek felelősség.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!