Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek, elfogadható lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, elfogadható lenne számotokra így egy kapcsolat?

Figyelt kérdés

Adva van a pasi.

35+ -os.

Elég jó munkája és ezzel elég jó fizetése van.

Nem egy "Bredpit", de odafigyel a külsejére.

Tehermentes, jó környéken lévő háza és kocsija van.

Nem iszik, nem drogozik, nem csajozik, nem játszik.

Az életed olyan szakaszaiban is melletted állt, amikor még a szüleid is elfordultak tőled, és még akkor is segített, amikor már azt hitted nincs kiút. Szeret, és ezt úgy bizonyította, ahogy nagyon kevés ember tenné.

Szeretné, hogy összeköltözzetek, de van 2 kikötése!

1.: SOHA nem vesz el!

2.: SOHA nem kell gyerek!

Ha felhozod a házasságot/gyereket, vagy pláne terhes leszel, akkor menned kell! Fizeti a gyerektartást, de SOHA nem akar látni benneteket.

Ez a 2 kikötés nem csak neked szól, minden kapcsolatában ez volt az alap kérése.

TE mit lépnél?

2018. nov. 26. 11:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
65%
Elfogadnám, mert én sem szeretném azt a 2 dolgot.
2018. nov. 26. 12:17
 12/19 anonim ***** válasza:
50%

Nem zavarna, egyik dologra sem vágyok.

26N

2018. nov. 26. 13:08
 13/19 anonim ***** válasza:
45%
Ember vegyél egy szexrobotot...
2018. nov. 26. 13:30
 14/19 anonim ***** válasza:

Ha emellett vannak közös célok, jól érezzük magunkat együtt, megfeleő intellektuális partner, és az adott nő számára szexuálisan vonzó (és ezen a téren megfelelő teljesítményt képes nyújtani)

akkor IGEN.

2018. nov. 26. 14:50
 15/19 anonim ***** válasza:
91%

Nekem nem kéne. A szüleim sosem fordulnának ellenem, mert normális vagyok és ők is azok. Vannak barátaim, akik mellettem állnak a bajban, egyébként meg arra vagyok berendezkedve, hogy mindent megoldjak magamnak és soha ne függjek mástól. Elképzelhetetlennek tartom, hogy 1. minden ismerősöm elforduljon tőlem 2. én nem lennék képes megtalálni a kiutat, de ez a messiás férfi igen! Na persze.

Én szeretnék megházasodni, ő nem, tehát nincs egymással dolgunk. Mondjuk érdekes belegondolni, hogyha alapvetően nem lennék házasságpárti, de pár év elteltével meggondolnám magam és felvetném az ötletet, akkor ennek a heroikus férfiúnak a hatalmas szerelme egy szempillantás alatt szertefoszlana és utcára tenne. Lol.

2018. nov. 26. 20:45
 16/19 anonim ***** válasza:
48%
Ha valakit szeretünk azt nem állíthatjuk ilyen választás elé, hogy pl terhes lesz (amiben a ff-nek is van felelőssége) és vagy ő, vagy a gyerek. Senkitől nem várhatunk el ilyen áldozatokat.
2018. nov. 27. 00:22
 17/19 anonim ***** válasza:
47%
Ez a 35+-os pasi szomorúan és magányosan fog meghalni
2018. nov. 27. 00:23
 18/19 anonim ***** válasza:
24%
Ez egy nős férfi. Van már gyereke is. Szeretőt tart, s erre fenntart egy lakást is. Elég undorító, legalább játszana nyílt lapokkal!
2018. nov. 27. 07:53
 19/19 anonim ***** válasza:

18.-tól kérdem.

Hol olvastad, hogy nős???

2018. nov. 28. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!