Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az elfogadható magasságkülönbség alapesetben férfi és nő között a nő javára, tehát ha a nő magasabb lenne, hány centi fér bele?
Nem sablonszöveg, ez az életem valósága. Tökmindegy, mit gondol az ember elméletben.
Elméletben nálam 180 centinél kezdődött a férfi. Akihez pipiskedni kell, aki mellett magas sarkúban is kicsi vagyok a 165 centimmel. Társkeresőn alapból kiszórtam az alacsonyabbakat.
A gyakorlatban megjelent a párom a 163 centijével, és meghódított. Tény, hogy először nagyon furcsa volt vele randizni, hozzá voltam szokva hogy fölfelé kell nézni a másikra. De hamar hozzászoktam ehhez is, még kényelmesebb is pl. csókolózni így. Sőt, magas sarkút is hordok mellette, így több mint 10 centivel magasabb vagyok nála. Nem zavar, nem érdekel. Nem lesz ettől kevésbé férfias.
Ettől még ha megnézek egy modellt vagy egy romkomot, ott igenis legyen magasabb a pasi. Úgy általánosságban nem tetszenek az alacsonyak most sem. Viszont őt szeretem, és úgy szeretem ahogy van. Innentől teljesen irreleváns kérdés, hogy mi van a magasságával. Az hozzá tartozik, azzal együtt szeretem.
27N
sosem tudtam volna elképzelni magamat egy alacsonyabb férfi mellett. Ennek ellenére a párom 6 centivel alacsonyabb, ellenben nála kreatívabb, érdekesebb, színesebb egyéniséggel még nem találkoztam az életben.
A volt férjem 198 cm volt és bazi unalmas pasas.... szóval lányok, asszonyok, halljátok szavamat: néha érdemes adni egy esélyt a pincuroknak is:) nem kell ennyire sekélyesnek lenni.
46N
Engem az sem zavarna ha a nő 20 centivel magasabb nálam és emellé még akár magassarkút is hordana.
Nagyon vonzódom a magas nőkhöz, kár, hogy fordítva ez igen ritka :(
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!