Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek a nőről? Anyáskodó típus lenne?
Egyszer elvoltunk italozni, ahol volt egy kisebb balhé. Kaptam egy kisebb állast, amitől felszakadt a szám. (Általában oda elég, egy kisebb ütés és felszakad bárkinek.) Na mind1 a barátnőm kicsit meglepődőt meg ijedt. Mikkor elkezdet vérezni, bugyogott a számból a vér. Meg ijedt, elkezdet sírni közben simogatta a fejemet. Mondtam hogy semmi baj sincsen, nyugodjon meg. De folyamatosan nézet a szemembe és potyogtak a könnyei. Miközben ültem a vállamat, fejemet simogatta közben sírt. Folyton nyugtattam hogy nincs semmi baj...nyugodjon meg stb...
Egyik nap elvágtam a kezemet, egy fém dobozzal. Mire elkezdet vérezni, ki ment hozott be zsebkendőt rá szorította és körbe tekerte... Közben a szemembe nézet és aranyosan mosolygott...
Ez téged zavar?
Szerintem értékeld, és vigyázz rá. Biztosan igényli is. :)
ha felrepedt a szád, biztos sokat ért, hogy sírva a buksidat simogatja :D
nem anyásodó, hanem még gyerek.
nem tudja kezelni a helyzeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!