Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen nehéz a társkeresé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz a társkeresés, ha kiderül, nem lehet gyerekem?

Figyelt kérdés
Sokszor úgy érzem, nehezebb dolgom van, mint egy kétgyerekes egyedülálló anyukának. Tudom, hogy sokan szeretnének saját gyereket, de ha én ezt nem tudom megadni, akkor haljak meg egyedül? Az egy-két gyerekes anyukákkal még lehet közös gyermekük. Lehetetlen olyan férfit talalni, akinél szóba jöhetne például az örökbefogadás?

2018. dec. 1. 21:15
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
100% hogy van ilyen pali.
2018. dec. 1. 21:16
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy nem lehet gyereked önmagában számomra nem kizáró ok, az örökbefogadás viszont számomra nem opció. Nem zárnálak ki az ismerkedésből, de örökbefogadni nem akarok.
2018. dec. 1. 21:19
 3/19 anonim ***** válasza:
57%
Nem tudom milyen korú vagy, az én korosztályom 20-26 éves, na nekünk eszünk ágába sincs gyereket vállalni, nem csak most, a jövőben sem, olyan szinten, h idegbajt kapunk a gyereksírástól :D
2018. dec. 1. 21:20
 4/19 anonim ***** válasza:
34%
Gyerekes elvált apukáknál lenne esélyed,de gondolom ők meg nálad nem jöhetnek szóba.
2018. dec. 1. 21:20
 5/19 anonim ***** válasza:
91%

Nyugi, vannak ilyen férfiak.

Én is ilyen vagyok. Nem akarok gyereket, és nem érzem nélküle magamat üresnek. :)

2018. dec. 1. 21:21
 6/19 anonim ***** válasza:
79%

Én azt tapasztalom, hogy ha gyereket akarnál, akkor azért nem kellesz, mert megijed vagy ő (még) nem akar, meg ez óriási elköteleződés...

Ha meg nem akarsz vagy nem lehet gyereked, akkor az a baj, ő akarna, vagy ő még nem tudja és nincs meg a döntés lehetősége, nem méri fel a többi lehetőséget, nem igazi szerelmet keres, nem szeretetet, hanem éli a fogyasztói társadalmat és megy tovább keresni...

2018. dec. 1. 21:23
 7/19 anonim ***** válasza:
71%
Manapság egyre gyakrabb a mesterséges megtermékenyítés. Volt egy ismerős hölgy, akinek nem lehetett gyereke. Sokszor próbálkoztak és egyszer sem adatott meg a lehetőség. Utána elmentek és szerencséjükre 1 év próbálkozás után összejött a gyerek.
2018. dec. 1. 21:24
 8/19 anonim ***** válasza:
84%
Én meg pont egy olyan nőre vágynék, akivel nem kell fogamzásgátlással bajlódni, mert nem akarok gyereket. De alig létezik ilyen nő, mindegyikben (akit megismertem) ott ketyeg a biológiai óra. Aki meg nem, annak vagy van már párja (ritka kincs egy olyan nő, aki nem akar gyereket, pláne ebbe a mai Fideszes család-vallás-magyarkodás fertőben), vagy éppen nem én jövök be neki.
2018. dec. 1. 21:37
 9/19 anonim ***** válasza:
93%

Nem lehetetlen. Pl. Röviden tömören: Ha megismerkednék egy lánnyal, jól megértenénk egymást és el lennénk mint hal a vízben, megtudnám hogy nem lehet gyermeke, ebből nem csinálnék problémát. Elfogadnám és szeretném úgy ahogy van. Simán szóba jöhetne az örökbefogadás is.

Arról nem tehetsz hogy nem lehet gyermeked.

2018. dec. 1. 21:38
 10/19 A kérdező kommentje:
Félre értetek. Nem arról van szó, hogy nem szeretnék gyereket, hanem arról, hogy nem lehet gyerekem. De el tudom képzelni az életem gyerek nélkül is. De valamiért eddig mindig csak olyan férfiakkal hozott össze a sors, akik az első pár randin már közölték, higy hány gyereket szeretnének majd. Nem akarok senkit becsapni, így elmondtam, hogy nekem nem lehet, és azzal véget is vetettek az ismerkedésnek. Gyerekes elvált apuka is csak akkor jöhetne szóba nálam, ha már max egy kicsit idősebb lennék, és meg lennék győződve arról, hogy gyermekei anyjával a gyerekeken kívül már semmi közös nincs bennük. Van ismerősöm, aki állandóan megjárta az elvált gyerekes apukákkal. 25 vagyok még.
2018. dec. 1. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!