Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenek lennének a női igények?
Az alábbi post:
alapján az jutott eszembe, hogy régebben sokkal kisebbek lehettek a nők igényei, most pedig egyre nagyobbak és nagyobbak, amíg a férfiak igényei gyakorlatilag nem változtak volna?
Jól hangzik a szöveg, kár, hogy nem igaz.
Mióta a világ világ, a párkapcsolatoknál mindig fontos volt, hogy "jó parti legyen" a másik.
És nem csak a férfiaknál, de a nőknél is, lásd hozomány fontossága.
A nagymamám most 90 éves, már nem a szülei választottak neki párt, de azért azt magyarázták bőven, hogy legyen munkája, nézték, hogy mije van a családjának.
Persze, tudom, régen minden jobb volt, kivéve, ami nem.
Régen egy csomó érdekházasság volt amúgy is, csak kb a XX. századba jött be a szerelemből való házasodás. Amúgy is, az egzisztencia fontos, akárki akármit mond.
Meg ennyi erővel a férfiak már nem olyan udvariasak és nem vágnak fát sem, ki kell nyalni a popójukat azt jó lesz az.
U.I.:az általánosítás hülyeség.
Ez soha nem volt igaz így.
Francokat voltak kisebbek az igények.
Most már legalább nagy földeket és lovakat nem kell villantani.
Hmmm. Érdekes válaszok. A kérdés inkább arra irányult, hogy az igények változtak-e a hölgyek részéről?
Mert nyilván vannak igények, ezt kár tagadni.
Az más kérdés, hogy ezek mifélék, és a férfiak ki tudják-e ezt elégíteni. Vagy férfiak hány % képes erre.
A kérdés másik fele, hogy az urak részéről, a másikban keresett tulajdonságok az évek során változtak-e? A klasszikus "legyen szép, főzzön, mosogasson, takarítson" régen, de most se állja meg a helyét. Eleve régen a nők csak otthon voltak, ma már ők is dolgoznak. De a férfiaknál ilyen jelentős változás nem történt.
Mivel a társadalom is változik, nem beszélve a gazdasági berendezkedésről, nyilván ez hatással van ránk, és a párkapcsolatokra is szerintem.
A legfontosabb kimaradt: szerintem ez nem probléma, hogy léteznek igények. Szerintem fontos, hogy ne a "csak legyen valaki, az is jobb, mint a semmi" alapon keressük mások társaságát, bármilyen indokból.
Én kifejezetten szeretem, ha egy nő tud valamit felmutatni, neki mire van szüksége. (Nem feltétlenül vagyoni jellegű dolog.)
Ha nem egyezik az értékrendünk (nem vagyoni hangsúlyozom), akkor egyszerűen nem egymást keressük. Nem kell ettől pánikba esni, vagy szidni, hogy a másiknak mekkora igényű. Mindenki saját magának ad értéket.
"hat azert a ferfiakat sem kell felteni az igenyeket illetoen. max tobb nonel is beprobalkoznak, de ok is a nok kis szazalekara verik a nyalukat es almodoznak roluk (hiaba sejtheto, hogy azoknak a noknek meg a penz kell). a normalis nok szeretetre vagynak elsosorban."
Ez annyira érdekes.
Mindkét nem megesküszik, hogy ők nem a pénzre/kinézetre mennek rá, bezzeg a másik oldal.
Igazából ebből sejtem, hogy valami nagyon el van szúrva, de mindkét nemnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!