Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fórumon nagyon okosokat válaszoló kritikus nők könnyen be tudnának csajozni, ha csúnya férfiak lennének?
Attól függ. Ha normális szocializált a hátterem, akkor igen.
Ha introvert vagyok aki fél a világtól... akkor marad a matyizás.
A legtöbb férfi elve egy vesztes mentalitással megy csatába. Kb. mintha azzal a felkiáltással rohanának várostomra, hogy "úgysem veszlek beeee!".
Nincs szociális élete a legtöbbnek. Még lány barátokat sem tudnak szerezni, nemhogy barátnőt!
Az alapokkal kéne kezdeni mindent az pedig rengeteg meló! De be kell hozni a kimaradt kisiskolás és tinikort...
Ha csúnya férfi lennék, megpróbálnék sok emberrel jóban lenni, így lenne esélyem baráti körből vagy ismerősök által nőket megismerni. Biztos nem adnám a fejem netes ismerkedésre vagy direkt bulihelyeken való csajozásra. Ahogy nőként sem társkeresőztem és buliztam soha, inkább ismerősi körből próbáltam férfiakat megismerni és a szimpatikusaknál kezdeményezni. Így leltem rá a barátomra (aki objektív mércével átlag alatti, számomra feletti).
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!