Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nálatok miért kritikus az, hogy a srác időben lépjen, mit mond el a srácról ha későn teszi?
Nem semmire való, és nem töketlen, de ha valamit későn tenne meg, abban benne van, hogy Késő.
Randizunk, szimpatikus, mondjuk lép a nő, de elbénázza a pasi, akkor az egy csendes visszautasítás. Ilyenkor jöhet más, aki ha lép, akkor miért ne fogadjuk az ő közeledést?
Itt már késő kinyögni, hogy xideje akartam valamit. Nem?
Én értem a kérdésed lényegét. Nálam ez úgy van, hogy ha még szingli vagyok, és EGYÉBKÉNT tetszik a srác, akkor mindegy, hogy mikor lép. Ha szeretem, tetszik, bejön, akkor nem is agyalok ilyenen, akkor nyugodtan kezdeményezhet és én állok elébe minden jónak.
Ha ekkor visszautasítom, biztos, hogy nem azért lesz, mert későn lépett, hanem azért, mert nem jön be, nincs wow, nem dobol ez agyam, bugyim tőle.
Ennyi.
Próba cseresznye.
6-os:
Tehát, ha nem egy Brad Pitt, akkor el lesz utasítva. :)
Azért, mert sokkal komolyabbnak láttatja a szándékot.
Ha sokat vársz egy férfira, akit te is szeretsz, vagy itt a témában gyakran látom, hogy nők 6 éves kapcsolatokban várnak az eljegyzésre, és folyton csak kifogásokat kapnak... Na, akkor tudod mi van? Kialakul egyfajta bizonytalanság, egy rossz érzés, hogy talán mégsem akar annyira a férfi. Később persze hiába mutatja jelét, hogy de, akar, ezt a bizonytalanságot, fájdalmas időszakot már nem lehet nem megtörténtté tenni, és van, aki nagyon nehezen dolgozza fel ezeket. Én is ezek közé az emberek közé tartozom...
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!