Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy ismeretlen srác rátok ír közösségi hálón "boldog születésnapot" kívánni, ha szimpatikus nektek válaszoltok?
Kibontom a kérdést, nem a megköszönésre gondolok, hanem ha utána már nem ír a pasi, de nektek szimpatikus, ráírtok valamivel kapcsolatban, például: honnan ismerjük egymást, vagy akármivel? tudjátok, hogy egyfajta beszélgetést indítsatok meg.
(arra hogy miért nem ismeritek, lehet korábban csak elfogadtátok a jelölését ismeretlenül).
Ezen még így nem gondolkodtam. Logikusan belegondolva...ha egy pasi akit nem ismerek nagyon/egyáltalán és így rámír akkor abból 2 következtetést vonok le. Vagy tetszem neki/érdeklem/x vagy valahonnan megtudta hogy ismerek x embert v nemtudom és akar így segítséget kér i valamiben (esetleg).
Rámír egy boldog szülinapotot. Mivel ő írt rám ezért ezután nekem úgy lenne "természetes" hogy ő kérdez még valamit. De persze simán megkérdezném én is hogy honnan ismerem (még akkor is ha nem jön be). Najó...ha nem jön be kisebb az esélye:D de igazából helyzet/kedvem hozza.
Nem szoktam beszélgetés nyitni. Fogadom a köszöntést, ha szeretné, hogy beszélgessünk is, akkor hajrá.
(először nagyon meglepődök, mert nem vagyok kereshető, és nyilvános csoport tagja sem vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!