Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan döntsem el, hogy akar-e látni a srác?
Elhívtam már egyszer találkozni, és utána írt is egyből, hogy jól érezte magát, és azóta is beszélünk minden nap, és nőként is bejövök neki, de nem hív el találkozni.
Ennyi alapján az lenne a logikus, hogy hagyjam a fenébe, úgy sem érdeklem, de amúgy meg nem így érzem. Mély témákról szoktunk beszélgetni, nem csak ez a köszi, megvagyok kategória, és élőben is nagyon meg volt az összhang, egész nap együtt voltunk.
Szerintetek megint hívjam el én találkozni? Nem vagyok az a szégyenlős típus, nem ez zavar, csak nem akarok feleslegesen nyomulni...
Ti mit tennétek?
23N
Szerintem hagyd. Ha akarna valamit, már lépett volna. Lehet most nem akar komolyabb kapcsolatot vagy fene tudja. Azért a kapcsolatot ne építsd le, szimplán csak ne erőltesd a dolgokat :)
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!