Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, asszonyok. Volt már olyan nektek ezen az oldalon, hogy egy férfi válaszoló válasza olyan frappáns, okos, letaglózó volt számotokra, hogy ráírtatok ismerkedési szándékkal?
Ha igen, felvázolnátok a témát és az illető válaszát?
Aztán esetleg azt is, hogy lett-e belőle ismerkedés, beváltotta-e az illető a hozzá fűzött reményeket?
Nem volt.
De egyszer írtak nekem, hogy jó a humorom. Megköszöntem, nem tudom, ezzel beváltottam-e a hozzám fűzött reményeket.
Nem volt, legalábbis pasi nem. De simán ráírok emberekre, ha szimpatikus a válaszuk, bár nem kapcsolatot keresek.
(Ja, amúgy csak azért válaszolok, hogy beleírhassam, hogy ne használjátok már ezt a "Lányok, nők, asszonyok" megszólítást, annira szörnyű!!)
25N
Igen,bár privátot mindig ők írtak valamely válaszomhoz.
Szertek valòdi értelmes dolgokròl beszélgetni,a fantáziavilágban élőket,nyers szexvadászokat nem kedvelem.
Pár beszélgetésem öszintétlenség(másik fél)miatt szakadt meg.
De egy olyan kedves férfival sikerült megismerkedni akinek szintén van párja,f-oldalon folytattuk a beszélgetést és egy helyre megyünk nyaralni így a párjaink is megismerkedhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!