Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagytok előítéletesek a névvel válaszoló felhasználókkal?
En nem vagyok eloiteletes, en is kiraknam a nevem de nem lehet megvaltoztatni, ezt a nevet meg nem szeretnem :/
Uj regisztraciot meg nem akarok..
ezért vagyok anonim
amíg kint volt mindenki szidott 23%os voltam
így feltornásztam 67% ra magam
:D
Nem teszek különbséget aszerint, hogy adott kérdésre névvel, nicknévvel, avagy név nélkül válaszolnak.
Ha esetlegesen egy névvel író ember adott kérdésre adott válasza (vagy úgy összességében a válaszai) nem szimpatikusak, akkor nem kezdem el keresni hogy a név (vagy nicknév) alapján milyen kérdésre válaszolt még és nem fogom lepontozni a többi kérdésre adott válaszát.
Névvel 84%-os név nélkül 90.Én névvel jobban szeretek válaszolni:D Különösebben nem érdekel a százalék.Érdekesnek tartom a névvel válaszolókat,mert idővel kialakul egy kép róla bennem.
Az viszont kissé irritáló,ha korrekt válasz és lepontozzák.
Nem tök mindegy ?!
Ha valakinek nem tetszik akkor lepontozza azt kész, ha neki ettől jó nekem meg mindegy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!