Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, asszonyok. Volt már olyan nektek ezen az oldalon, hogy egy férfi válaszoló válasza olyan frappáns, okos, letaglózó volt számotokra, hogy ráírtatok ismerkedési szándékkal?
Figyelt kérdés
Ha igen, felvázolnátok a témát és az illető válaszát?
Aztán esetleg azt is, hogy lett-e belőle ismerkedés, beváltotta-e az illető a hozzá fűzött reményeket?
2016. máj. 20. 20:55
11/14 anonim válasza:
Nem, velem olyan van, h nekem irnak de ilyen mindenfele emberek, lanyok is mert ok meg tanacsot kernek, de en konkretan egyszresem irtam egy pasinak sem, ide altalaban rohogni jarok nem ismerkedni:-)
12/14 anonim válasza:
nem ismerkedés céljából, de beszélgettem itt már pár szimpatikus emberrel
ezek régebben voltak, mostanában ritkán nézek fel ide, nem emlékszem már hogy kezdődtek
egy volt hosszabb távú, a többségük pár nap alatt megszakadt
13/14 anonim válasza:
Van valaki aki erdekelne a valaszai alapjan,de parom van.
14/14 anonim válasza:
Vannak szimpatikus, vagy épp humoros válaszadók, őket csípem, de soha nem írtam rá senkire. Nem ismerkedek. Nekem viszont írtak jó páran, ismerkedési-párkeresési szándékkal is. Ilyenkor őszintén megírtam nekik, hogy nem keresek párt, mert házas vagyok évek óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!