Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érzett ilyet, más is kritikus?
Nem vagyok egy szépfiú, nem vagyok kidolgozott testű stb.
Ha nézem a csajokat, ennek ellenére nekem a szép lányok jönnek be ( oké, relatív mi a szépség), de akkor fogalmazzunk úgy, akik sok ember szerint is szépek.
Nos az a bajom, hogy én már ilyen kritikusan kezdtem a lányokhoz állni, nézem, hogy szép e vagy sem. Engem pedig az ilyen átlag lányok találnak meg.
Viszont ha kiszelektálom őket, nem marad senki, mert a bombanőket meg nem tudok találni.
Szóval az a probléma, hogy ha nyit egy lány felém, zavar, hogy nem szép stb, átlagos, hasonlitom a többi csajhoz stb . , és így alig tud nálam valaki bevágódni, pedig én nem az a srác vagyok, aki tudna válogatni.
Volt már más is így ezzel?
Sokan nagyon örülnének az átlagos lányok közeledésének is.
Majd akkor foglalkozz a lányokkal, ha felnőttél és akarsz is valakit, mert a leírásodból süt, hogy nem igazán fontosak még neked.
Valahogy nem tudok meghatódni a problémádon...
Elsősorban magaddal szemben legyél kritikus és csak azután várd el azt, hogy a "bombanők" érdeklődjenek irántad.
Ez egy olyan dolog, ha ötszáz forinttal mégy be a boltba, akkor ne akarj havi bevásárlást csinálni.
Ha a párkersés piacára alig viszel valamit, akkor ne akarj valami drága és keresett dolgot kapni cserébe, mert nem fog menni. Vagy összekapod magad, vagy beéred kevesebbel, vagy vársz a csodára. Tudod, végül is a lottót is megnyerik néha. (állítólag)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!