Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem az elmúlt hónapban gyakorlatilag nem ér hozzám. Rideg, elutasító, kritikus. Törölgeti az én üzeneteimet. Ha itt olvasnám ezt a kérdést, kapásból rávágnám, hogy megcsal?
Talán el kéne vele beszélgetni, hogy miért viselkedik így.
A kommunikáció nem jutott az eszedbe?
Bocsi, de próbálkozni a kutyák szoktak.
Le kell vele ülni határozottan, felhozni neki az itt leírtakat, és megbeszélni a dolgokat.
A probléma megoldásnak nem abban kéne kimerülnie, hogy támadással reagálunk a másik által mondottakra.
Pedig ő kiabált amikor elmondtam neki, hogy borzasztóan egyedül érzem magam ebben a kapcsolatban, szinte kuncsorogtam hogy nem simogat,nem puszil meg. Most hagyjuk is a szexet, de azt sem akar, hiába szerettem volna. Egyszer zavarta a gyerekek zaja - régen mindig a elbújtunk a fürdőszobában, gardróbban Stb.
vett magának egy csúcstelefont pár hete, küldtem képeket magunkról, a kicsivel, magamról is arcképet egész jót, törölte.
Nem lehet mindenkivel beszélgetni, hiába ülsz le vele. Az én exem is ilyen volt.
Elég gáz, nálunk is így indult, totális elutasítással. Pedig szülés után fél évvel a régi alakom volt....Aztán persze ki is derült, hogy keresgélt ...meg talált
Én is azt mondanám kapásból, hogy megcsal... ekkora változás nincs ok nélkül, hogy a te üzeneteidet törli, az valami nagyon intenzív utálat... nem irántad, inkább a családi állapota iránt.
A gyerekekkel milyen?
kedves utolsó sajnálom :(
Az a baj, hogy nagyon szorongok az egésztől. Mi lesz velünk így? Viszont ennél többet nem szeretnék megalázkodni A SZERETETÉRT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!