Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érzett ilyet, más is kritikus?
Nem vagyok egy szépfiú, nem vagyok kidolgozott testű stb.
Ha nézem a csajokat, ennek ellenére nekem a szép lányok jönnek be ( oké, relatív mi a szépség), de akkor fogalmazzunk úgy, akik sok ember szerint is szépek.
Nos az a bajom, hogy én már ilyen kritikusan kezdtem a lányokhoz állni, nézem, hogy szép e vagy sem. Engem pedig az ilyen átlag lányok találnak meg.
Viszont ha kiszelektálom őket, nem marad senki, mert a bombanőket meg nem tudok találni.
Szóval az a probléma, hogy ha nyit egy lány felém, zavar, hogy nem szép stb, átlagos, hasonlitom a többi csajhoz stb . , és így alig tud nálam valaki bevágódni, pedig én nem az a srác vagyok, aki tudna válogatni.
Volt már más is így ezzel?
# 12: Erre a szintre általában azok jutnak el, akiknek volt már néhány tartós kapcsolatuk. Az átlagember tinikorban megtapasztalja, hogy a szépségnek semmi, de semmi haszna a párkapcsolatban, és más értékeket kezd el keresni a potenciális társban, amikre a kapcsolat működéséhez valóban szükség van, és a külsővel kapcsolatos elvárások jelentősen mérséklődnek (nyilván kell, hogy vonzónak találjunk valakit, de egészen más válik vonzóvá, mint korábban).
Akinek még életében nem volt pár hetesnél több kapcsolata, vagy megrekedt egy tini érzelmi érettségi szintjén, attól ne várd, hogy megértse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!