Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mért van ennyi elszált nő?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van ennyi elszált nő? Csak az igények és cserébe semmi!

Figyelt kérdés

A pasinak legyen önálló lakása meg magas fizetése mert "mi van ha jön a gyerek" (de ha megkérded egyébként akar e gyereket akkor "ááá fujj dehogy!")

A pasi legyen magasabb státuszú hogy ki elégítse a nő hipergám ösztönjeit. (Ha senior java fejlesztőként kétszer annyit keres mint a bölcsész szakos nő az még nem elég mert a nő most PhDzikk turkollógiából és az sokkal menőbb pfff...)

A pasi adjon a külsejére legyen minimum kockás a hasa mert az aputest az undorító (de a nőt ne kritizálja senki még ha úszógumija van is mer ő "így fogadja el magát").

2018. nov. 14. 18:56
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
35%
Kereslet-kínálat.
2018. nov. 14. 18:59
 2/27 anonim ***** válasza:
30%
Elvárják a kertvárosi családiházat, a prémium német autót, a kiemelkedő, stabil fizetést, kiemelkedő külsőt. Cserébe az egyetlen dolog amit nyújtani tudnak hogy lyukkal születtek a lábuk között. Ráadásul a szépségük amire akkora arcuk van pár év alatt semmivé lesz, marad egy öntelt hárpia az elvárásaival. Bomba üzlet igaz? :)
2018. nov. 14. 19:07
 3/27 anonim ***** válasza:
28%
Ha meg akarsz spórolni egy nagy adag gyötrelmet ami életed végéig kínoz, akkor azt ajánlom sose nősülj meg. :) Szexelni akarsz keress szexpartnert, meglepően sokan vannak! De sose nősülj meg! Lesznek emberek akik szeretni fognak azért aki vagy és a temetésedre is el fognak jönni, ezzel szemben egy nő aki egész életeden át minden hülyeségért nyaggatott lehet még el is megy bulizni mikor kipurcansz mert akkor már az övé lesz a pénzed.
2018. nov. 14. 19:13
 4/27 anonim ***** válasza:
30%
Mert így vannak nevelve,a drága hercegnők.Azért az is érdekes,hogy azokban a szakmákban,ahol a buksi nagyon fontos,szinte nincsenek is nők.Pl,pilóta,mozdonyvezető,programozó,agysebész,stb.
2018. nov. 14. 19:17
 5/27 anonim ***** válasza:
92%
Én megelégszem azzal is, ha nem ilyen félanalfabéta mód fejezi ki magát mint te :D.
2018. nov. 14. 19:17
 6/27 anonim ***** válasza:
64%
Ilyesmivel, hogy szerelem, párkapcsolat, ne mérgezd a lelked, isten őrizz! Házasság? Ez egy ismeretlen fogalom legyen! Ha akad nő, akit könnyen ágyba tudsz vinni, akkor élni kell a lehetőséggel, több semmi. Feleljen meg az ember ilyen-olyan elvárásoknak, cserébe megkapja a lecseszést, duzzogást, ha elmer menni pár sörre a haverokkal, vagy netalán lemerül a telefon, akkor biztos direkt nem veszi fel, mert valamelyik lotyójánál van. Őszintén? Épeszű embernek hiányzik ez?
2018. nov. 14. 19:30
 7/27 anonim ***** válasza:
57%

Istenem.

Magasabb stàtusz nem feltètlenül PhD,hidd el ha senior javas vagy bőven elèg,már,hogy példànàl vagyunk.

Amùgy rinya helyett miért nem fejlesztitek magatokat.

2018. nov. 14. 19:38
 8/27 anonim ***** válasza:
38%
Senki nem rinyált itt szerintem; miért is kellene fejleszteni magunkat? Árucikkek vagyunk esetleg? Életem legjobb döntése volt, hogy elzavartam az élősködő, r1bnc barátnőmet és azóta csak magammal foglalkozok. Őőő, ja, ő most jött rá, milyen jó is volt mellettem..Sorry. Már én is követelményeket támasztok és jó pasi lévén sorra dugom a szebbnél szebb nőket. És aztán tovább is lépek. Olyan jó érzés kihasználni azt az egészet; végül is így már értem őket, mert én is megtapasztaltam.:) Nem kell egy liba sem, hogy itt követelőzzön. (Kockás ha, izom, több diploma, anyagiak megvannak; rengeteget dolgoztam értük, ezt hozzá kell tennem; de egy éve már csak élvezem az életet:) ). Megyek sörözni, pá!
2018. nov. 14. 19:59
 9/27 anonim ***** válasza:
75%

8-as pont neked nincs parád,mert neked meg vannak az erőforràsok meg ami kell a csajozàshoz.

Nem is te rinyàlsz itt,hogy nincs nő,te tettèl èrte.

Èn most a Digitàlis Ősemberek fèle srácokról beszèlek akik sìrni tudnak de tenni magukèrt nem.

Amùgy igen árucikkek vagyunk,én is,te is,a szexi nő is,piackèpessèg.

2018. nov. 14. 20:07
 10/27 anonim ***** válasza:
67%
8-as! Ezt így kell! Van aki még használja az eszét! Öröm ilyesmit olvasni. Fogadok több pénzed is megmarad így, jóval több.
2018. nov. 14. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!