Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mért van ennyi elszált nő?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van ennyi elszált nő? Csak az igények és cserébe semmi!

Figyelt kérdés

A pasinak legyen önálló lakása meg magas fizetése mert "mi van ha jön a gyerek" (de ha megkérded egyébként akar e gyereket akkor "ááá fujj dehogy!")

A pasi legyen magasabb státuszú hogy ki elégítse a nő hipergám ösztönjeit. (Ha senior java fejlesztőként kétszer annyit keres mint a bölcsész szakos nő az még nem elég mert a nő most PhDzikk turkollógiából és az sokkal menőbb pfff...)

A pasi adjon a külsejére legyen minimum kockás a hasa mert az aputest az undorító (de a nőt ne kritizálja senki még ha úszógumija van is mer ő "így fogadja el magát").

2018. nov. 14. 18:56
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
67%
Kedves #8: aztán beleért a kezed a bilibe :)
2018. nov. 15. 09:08
 22/27 anonim ***** válasza:

"A pasinak legyen önálló lakása meg magas fizetése mert "mi van ha jön a gyerek" (de ha megkérded egyébként akar e gyereket akkor "ááá fujj dehogy!")"

Szerintem bizonyos kor felett mindenkinek legyen önálló (nem feltétlenül saját!) lakása, de minimum félretett pénz és szándék rá, hogy lehessen.

A gyerekes dolgot nem teljesen értem, én se akarok, de ettől még simán lehet, erről még nem hallottál? :D Illetve az is lehet, hogy most nem akarok, 3 év múlva meg beütnek az ösztönök. :) Aztán akkor hova rakjuk, ha mi se tudunk hol lakni? Rásózzuk majd a kölköt egyikünk anyjára, vagy mi? :D

"A pasi legyen magasabb státuszú hogy ki elégítse a nő hipergám ösztönjeit. (Ha senior java fejlesztőként kétszer annyit keres mint a bölcsész szakos nő az még nem elég mert a nő most PhDzikk turkollógiából és az sokkal menőbb pfff...)"

SOHA életemben nem láttam még olyan nőt, akinek baja lett volna egy senior java fejlesztővel...

- akit nem a pénz érdekel, annak mindegy

- akit a pénz érdekel, annak meg ez pont elég jó

Nálunk amúgy nekem van egy db diplomám, a páromnak 3 szakmája, őszintén nem tudnám megmondani, hogy melyikünk "magasabb státuszú", és nem is érdekel.

"A pasi adjon a külsejére legyen minimum kockás a hasa mert az aputest az undorító (de a nőt ne kritizálja senki még ha úszógumija van is mer ő "így fogadja el magát")."

Én legtöbbször olyan nőktől hallom, hogy elvárják a sportos életmódot és az azzal járó testet, akik maguk is sportolnak.

Persze vannak, akik irreális elvárásokkal jönnek, de ez mindkét nemnél megvan, egy csomó apu-testű pasi is modellcsajokról álmodozik, úgyhogy 1-1. :)

2018. nov. 15. 10:21
 23/27 anonim ***** válasza:
Olyan kivancsi lennek te mit varsz el egy notol, es mit tudsz nyujtani.
2018. nov. 15. 12:48
 24/27 anonim ***** válasza:

"apu testű pasi" jaaaaaaj ezt a kifejezést még nem hallottam, de nagyon találó:D :(

Igen, nem vagy jó pasi annyitól csak h jól nézel ki meg van pénzed, attól még egy szr alak vagy aki nem tud szépen bánni a nőkkel, és elég bnkó. Akkor mire vagy olyan büszke?

A nők nem érzik jól melleted magukat, max a külsőd miatt mennek rád, de másért nem tudod magad mellett tartani őket....?

2018. nov. 15. 19:34
 25/27 anonim ***** válasza:
71%
Nem tud szépen bánni a nőkkel és bunkó is velük, mégis elmennek vele a nők. Akárhogy nézem, ez csak a nőket minősíti. :)
2018. nov. 15. 19:45
 26/27 anonim ***** válasza:
40%
Minősítheti a nők egy részét, huszonéves csitriket! A többi nőt ne vegyük egy kalap alá!
2018. nov. 15. 19:53
 27/27 anonim ***** válasza:
79%
Huszoneveseket se kell csitrinek nevezni mert minden korosztalyban megtalalhato.
2018. nov. 15. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!