Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mindig olyan nőknél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig olyan nőknél sikerül kezdeményeznem aki undokul elutasítóan lekezel?

Figyelt kérdés

Sajna ez sorozatban történik meg velem, már már úgy érzem magam mint Bagaméri az elátkozott fagylatos, már már úgy érzem így 32 évesen, hogy mintha el lennék átkozva a hölgyekkel való kezdeményezés terén.

Nem vagyok csúnya külsejű, igyekszem stílusosan is öltözködni, hogy kellemes benyomást kelthessek, de eddig nem jött össze.

Nem igazán tudom, hogy milyen lányoknál kezdeményezzek.

Kérlek segítsetek.. Szeretnék párt és boldog párkapcsolatot találni.

32f

2018. nov. 27. 18:24
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Valoszinuleg ne olyanoknal akiknek eddig kezdemenyeztel.
2018. nov. 27. 18:30
 2/8 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem arra kéne első körben törekedned, hogy , haverságot, barátságot alakíts ki - a tévhitekkel ellentétben gyakran szökken szárba szerelem ezekből. Ha egy nő undok módon utasít vissza, akkor az lehet a baj, hogy nem "kaptak eleget belőled", valószínűleg felületes ismerkedés után próbálkoztál be, hiányzott a dolog mélysége, romantikája. Az is probléma lehetett, ha túl rámenős voltál, de ez összefügg az előbbiekkel. Nem szabad egy nőre rárúgni az ajtót, mert nem tudják így megélni az érzelemközpontúságukat. Persze, hogy ilyen esetekben lekoptatás lesz a vége. A ma nőjében is élénken él az a kép, hogy a szerelem egy fokozatosan kialakuló, lassú tűzön égő, majd egyre jobban lángoló állapot - erre ráérezve kell hozzájuk közeledni. Ha ebben jó vagy, meg is lesz a jutalmad: a szíve.
2018. nov. 27. 18:37
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Engem általában pár hét-fél év után átcsesznek újabban. Ha gondolod,, cserélhetünk páros/páratlan napokon. :D

32/f

2018. nov. 27. 18:47
 4/8 A kérdező kommentje:

"valószínűleg felületes ismerkedés után próbálkoztál be, hiányzott a dolog mélysége, romantikája."

Lehet, hogy ez volt a baj. Hogyan lehet mélységet, romantikát adni az ismerkedésnek, hogy lejöjjön a lánynak, hogy komolyan gondolom.

2018. nov. 27. 18:52
 5/8 A kérdező kommentje:
Hogy bebizonyosodjon számára, hogy komolyak a szándékaim a feléje irányuló érdeklődésemmel és az ismerkedéssel.
2018. nov. 27. 18:55
 6/8 anonim ***** válasza:
65%

Én úgy vagyok vele hogy kezdetben a nõ dönt majd ha bejön neked is akkor lépek szépen lassan, de nem fogom lerohanni úgy hogy totál nincs ismeretem arról hogy valamennyire is bejövök neki, az balkukizmus szerintem

Ne légy csúnya az a lényeg

2018. nov. 27. 19:00
 7/8 A kérdező kommentje:
Úgy érzem nem rohanom le a nőt, természetes, hogy ő rajta is áll a döntés.
2018. nov. 27. 19:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ne erőltesd, ha nem megy. :)

Nem születik mindenki egy csábító, adonisz testbe, ez van, fogadd el és xarj az egészre. :) F

2018. nov. 28. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!