Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig olyan nőknél sikerül kezdeményeznem aki undokul elutasítóan lekezel?
Sajna ez sorozatban történik meg velem, már már úgy érzem magam mint Bagaméri az elátkozott fagylatos, már már úgy érzem így 32 évesen, hogy mintha el lennék átkozva a hölgyekkel való kezdeményezés terén.
Nem vagyok csúnya külsejű, igyekszem stílusosan is öltözködni, hogy kellemes benyomást kelthessek, de eddig nem jött össze.
Nem igazán tudom, hogy milyen lányoknál kezdeményezzek.
Kérlek segítsetek.. Szeretnék párt és boldog párkapcsolatot találni.
32f
Engem általában pár hét-fél év után átcsesznek újabban. Ha gondolod,, cserélhetünk páros/páratlan napokon. :D
32/f
"valószínűleg felületes ismerkedés után próbálkoztál be, hiányzott a dolog mélysége, romantikája."
Lehet, hogy ez volt a baj. Hogyan lehet mélységet, romantikát adni az ismerkedésnek, hogy lejöjjön a lánynak, hogy komolyan gondolom.
Én úgy vagyok vele hogy kezdetben a nõ dönt majd ha bejön neked is akkor lépek szépen lassan, de nem fogom lerohanni úgy hogy totál nincs ismeretem arról hogy valamennyire is bejövök neki, az balkukizmus szerintem
Ne légy csúnya az a lényeg
Szerintem ne erőltesd, ha nem megy. :)
Nem születik mindenki egy csábító, adonisz testbe, ez van, fogadd el és xarj az egészre. :) F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!