Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ez miért van? Nőként mindig nekem kell kezdeményeznem.
Egy csinos, 20 éves, mérnöki tanulmányokat folytató, laza, sportos lány vagyok, aki rengeteget mosolyog és mindenkivel kedvesen bánik.
Az interneten nagyon sok ismeretlen férfi hív el randizni, de élőben senki.
Az utcán és az egyetemen is rengetegen megnéznek, viszont sosem szólít meg senki, csak az "IQ bajnokok," akik sajnos nem igazán az eseteim.
Ha nagyon ritkán(!) valakik próbálkoztak, velük nem éreztem a pluszt, kedvesen elutasítottam őket.
Ha megtetszik valaki - egyébként az okos, kedves fiúkat kedvelem -, küldöm a jeleket, de sosem lép egyik fiú sem, emiatt mindig én teszem, de már kezdem unni, hogy csak akkor érdeklődik irántam valaki, ha én már megtettem az első lépést, például elhívtam meginni egy kávét.
De ilyenkor még sokszor nem is kapcsolnak, nekem kell keresni őket és a többedik fiúnál ez már nagyon megalázó érzés.
Szeretnék értékes lenni valaki számára, hogy ne csak én tegyek energiát a kapcsolatba és a randevúkba, egymás megismerésébe.
Miért nem kezdeményeztek, férfiak?
Valamit én csinálok rosszul?
"Ha nagyon ritkán(!) valakik próbálkoztak, velük nem éreztem a pluszt, kedvesen elutasítottam őket. "
"az okos, kedves fiúkat kedvelem"
"ilyenkor még sokszor nem is kapcsolnak, nekem kell keresni őket"
Próbálj összefüggést keresni ezek között a részek között.
Én gyanítom, hogy azért, mert nem vagy egy nagy társasági ember. A saját példámat alapul véve (szinte ugyanolyan vagyok, mint amit te leírtál, csak kicsit más területen és egy évvel idősebb), én is ugyanilyen voltam. A személyes ismerkedésnél a kezdeményezésnél át kell törni az embernek magában egy gátat. Ezek a gátak nem annyira markánsak a neten, ott a gép mögé bújva az ember biztonságban érzi magát jobban. Az IQ huszárok azért kezdeményeznek, mert nincs önkritikájuk. Azért nem is veszik észre, hogy hülyék, mint a segg. Az emberek többsége viszont tisztában van azzal, hogy sajnos vannak hibái és gyengeségei és nagyon is tart a visszajelzéstől és attól, hogy valaki őket elutasítja, vagy elítéli. Sok esetben önmagában az, hogy egy szép hölgy jeleket küld, nem elég. Sőt, sok esetben, ha nagyon szép az a hölgy, inkább mégjobban magukba fordulnak, mert túl abszurd nekik a helyzet. Engem is csak akkor vettek észre így személyesen, mikor már összehaverkodtunk, látták, hogy laza csaj vagyok, hogy érdekel, mi van velük, mikor kicsit testközelben voltunk és váltottunk már pár szót. Akkor viszont nagyon sokan léptek és hívtak el ide-oda, vagy kezdeményeztek másképp. Szerintem nem kell amúgy egymást egyből elhívni így. Elég csak érdeklődni irántuk, haverkodni, összemelegedni. Így nem olyan radikális a kezdeményezés az illetőnek.
A másik, ami lehet, hogy "gond", hogy olyan a férfiideálod, akire ez nem jellemző. Én imádom a csöndesebb fiúkat, akik tényleg okosak és úgy elvannak egyedül. Na, egy ilyen srác tényleg nem gyakori, hogy kezdeményez és elhív randira. Hozzájuk kicsit másképp kell közeledni, ha nem is kávézni hívni őket, de sokkal egyértelműbbnek és kezdeményezőbbnek lenni.
"Ha nagyon ritkán(!) valakik próbálkoztak, velük nem éreztem a pluszt, kedvesen elutasítottam őket. "
"az okos, kedves fiúkat kedvelem"
"ilyenkor még sokszor nem is kapcsolnak, nekem kell keresni őket"
Az első válaszolónak pedig azt üzenem, hogy az összefüggés az, hogy ha olyan férfi kezdeményezett volna, akivel működik a kémia, nagyon örültem volna, de sajnos a kevés személy közül, akik próbálkoztak, egyik sem jött be sajnos.
Illetve már a sokadik kedves fiúnál tapasztaltam, hogy mivel én kezdeményeztem, nem tudták értékelni a kapcsolatot, nem volt meg a vadászösztön és ezért nem kerestek, gondolom.. csak ez is kicsit magas nekem, hogy ha van egy tényleg aranyos lány, akit nagyon kedvelnek és még érdeklődik is irántuk, akkor miért fontos annyira a vadászösztön. :))
Így kezdeményezzenek a nők. :))
Igazad van teljes mértekben. Amugy meg csak altalánosítasz...
Nem mozogsz olyan körökbe, ahol vannak számodra igazai pasik?! Itt csak puhap*cs*k vannak.
F.
Anno én is ebben a cipőben jártam. Folyton csak olyanok jöttek oda hozzám, akikről ordított, hogy semmi önkritikájuk nincs, de egó az bezzeg igen.
A visszahúzódóbb férfiak sok esetben tényleg nem mernek kezdeményezni és ilyenkor nekünk kell tenni valamit.
Ez persze lehet nem felel meg annak a követelménynek, hogy a férfi dolga a kezdeményezés, de ha ezt komolyan venném, akkor még most is egyedül lennék.
A mostani párom egy étteremben ismertem meg. Ő is oda járt ebédelni. Párszor láttam, hogy rám néz, de pár nap után csak nekem kellett odaülnöm hozzá. Elkezdtünk beszélgetni és egy finom rávezetés után elhívott randira. Szegény eléggé zavarban volt. :) Már 2 éve vagyok vele és imádom. És arra is rájöttem, hogy akiben sötétség van, az nem biztos, hogy rossz.
Igen, az elején láttam rajta, hogy valami nyomasztja és a legtöbb ember kerüli az ilyeneket, mert azt mondják, hogy puhányok és csak bántani tudják az embert a saját nyomorukkal. A barátom az élő példa, hogy ez nem minden esetben igaz. Nem akarom kibeszélni, szóval legyen elég annyi, hogy előttem elég sok csalódás / visszautasítás érte és ezért volt az, hogy az önbizalma jóformán nulla volt a nők irányában és ezért is nem kezdeményezett.
Az emlékeit nem tudom kitörölni és igen, vannak rossz pillanatai amikor úgy érzi, hogy jobbat érdemlek nála, de tudom, hogy szeret és ezeket a helyzeteket tudom kezelni. Van aki menthetetlen, de van akinek csupán szeretetre van szüksége.
23/L
Oké, akkor fussunk neki most reálisan a 3 mondat elemzésének, azután, hogy le lettem pontozva, a léleksimogató bullshit meg fel.
Akik próbálkoztak, szimplán nem jöttek be külsőre. Pár perces leszólítás alapján, maximum a kőbunkókról lehet megállapítani, hogy azok e. Akiknél meg próbálkoztál, egyszerűen túl jól néztek ki hozzád.
Persze, lehet mellébeszélni, hogy kémia, nem vagy társasági és hasonlók, de egy év múlva is újra kiírhatod majd a kérdést.
"Így kezdeményezzenek a nők. :))"
A nők tisztában vannak azzal, hogy mit akarnak, kinél érdemes próbálkozni és hogy hívják fel magukra a figyelmet. Még csak huszonéves lány vagy, ha tetszik, ha nem. És ezeket nem bunkóságból mondom, csak nem szeretem a képmutatást, ami itt felpontozást hoz. 10 év múlva szó szerint azt fogod visszamondani, amiket most leírtam.
Köszi az önkritika nélküli piros kezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!