Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz a társkeresés, ha kiderül, nem lehet gyerekem?
Az elvált gyerekes apuka nem feltétlen takar 40+-os hapit.
32/f
Sajnálom, hogy nem találsz hozzád illő párt.
Mindenesetre a te életed csattanós válasz azokra a női sztereotípiákra, hogy a férfiak nem akarnak gyereket.
Elég szerencsétlenül kifogtad, vagy csak én voltam mindig szerencsés.
Az én helyzetem annyiban más, hogy soha nem akartam gyereket, és ezen véleményemről informáltam is a környezetem, jó nagy viták is voltak. Talán éppen ennek köszönhetően rendre előbujtak azok a pasik, aki gyerek nélkül képzelték el az életüket - olyanok is, akikről álmomban sem gondoltam volna. Meglepően sokan vannak.
Kicsit trükkös, de próbálj meg úgy társat keresni, hogy kiírod magadróleleve, hogy NEM AKARSZ gyereket. Így - elméletileg - csak azok érdeklődnek, akik szintén nem akarnak. Később, ha jobban megismeritek egymást, már el lehet mondani a posztban leírt gondolataidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!