Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen nehéz a társkeresé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz a társkeresés, ha kiderül, nem lehet gyerekem?

Figyelt kérdés
Sokszor úgy érzem, nehezebb dolgom van, mint egy kétgyerekes egyedülálló anyukának. Tudom, hogy sokan szeretnének saját gyereket, de ha én ezt nem tudom megadni, akkor haljak meg egyedül? Az egy-két gyerekes anyukákkal még lehet közös gyermekük. Lehetetlen olyan férfit talalni, akinél szóba jöhetne például az örökbefogadás?

2018. dec. 1. 21:15
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
9-es válaszadó megértette :) Mindenkinek ment a zöld kéz.
2018. dec. 1. 21:47
 12/19 anonim ***** válasza:
9%

Az elvált gyerekes apuka nem feltétlen takar 40+-os hapit.

32/f

2018. dec. 1. 21:58
 13/19 anonim ***** válasza:
41%
Mitől nem lehet gyereked?
2018. dec. 1. 22:10
 14/19 anonim ***** válasza:
81%

Sajnálom, hogy nem találsz hozzád illő párt.

Mindenesetre a te életed csattanós válasz azokra a női sztereotípiákra, hogy a férfiak nem akarnak gyereket.

2018. dec. 1. 22:15
 15/19 anonim ***** válasza:
90%
Elváltam már van két gyerekem, nem lenme probléma ha a jövendőbeli páromnak nem lehetne gyereke vagy nem akarna. De azt sem zárom ki hogy ha ő akar, akkor mért ne lehetne harmadik, vagy akár örökbe fogadni... Teljesen mindegy, ha meg tudjuk beszélni és mindketten egyetértünk.
2018. dec. 1. 23:17
 16/19 anonim ***** válasza:
Kevesebb férfi akar gyereket, mint nő. Akkor miről beszélsz?
2018. dec. 1. 23:46
 17/19 anonim ***** válasza:

Elég szerencsétlenül kifogtad, vagy csak én voltam mindig szerencsés.

Az én helyzetem annyiban más, hogy soha nem akartam gyereket, és ezen véleményemről informáltam is a környezetem, jó nagy viták is voltak. Talán éppen ennek köszönhetően rendre előbujtak azok a pasik, aki gyerek nélkül képzelték el az életüket - olyanok is, akikről álmomban sem gondoltam volna. Meglepően sokan vannak.

Kicsit trükkös, de próbálj meg úgy társat keresni, hogy kiírod magadróleleve, hogy NEM AKARSZ gyereket. Így - elméletileg - csak azok érdeklődnek, akik szintén nem akarnak. Később, ha jobban megismeritek egymást, már el lehet mondani a posztban leírt gondolataidat.

2018. dec. 2. 10:29
 18/19 anonim ***** válasza:
Én nem akarok gyereket,ettől függetlenül mindig volt kapcsolatom. N
2018. dec. 2. 14:16
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem lehetetlen ilyen férfit taláni, biztos léteznek.
2018. dec. 2. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!