Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyermektelenségre rámehet a házasságunk?
SOKKAL, de tényleg SOKKAL több házasság megy rá arra ha lesz gyerek.
Örökbefogadás? Béranya?
Béranyaság Magyarországon tudtommal nem legális.
Kérdező, én nem voltam ugyan a ti helyzetetekben, de nekünk sem jött egyből, könnyen a baba, és bizony a feszültség, ami ebből fakadt, nem tett jót nekünk. Nem gondolom, hogy ráment volna a házasságunk, ha a ti helyzetetekbe kerülünk, de az biztos, hogy sem a saját személyes lelkivilágunk, sem a kapcsolatunk nem köszönte volna meg a dolgot. VISZONT! Ha meg tudjátok beszélni, tudtok erről néha-néha sírni, kiadjátok magatokból, támogatjátok egymást, akkor nem gondolom, hogy erre rámenne a házasságotok. A hozzáállásotok és az, hogy hogyan kezelitek a problémát, az tudná esetleg tönkretenni a kapcsolatotokat, de a leírtak alapján ezzel nincs baj. Igazából ha kicsit átrendezitek a terveiteket, céljaitokat, kerestek valamit, ami gyerek nélkül is boldoggá tenne, és arra koncentrálnátok, akkor talán könnyebb lenne elviselni ezt a helyzetet. Nem tudom, van-e limit az inszeminációk számában, én nem adnám fel azért, de alapvetően felkészülnék rá a helyetekben, hogy ez így marad, és ennek megfelelően rendezném be az életem.
Nagyon sajnálom, hogy ezt kell átélnetek, de legalább ott vagytok egymásnak, társakként, ebből merítsetek erőt.
A béranyaság IDEHAZA, valóban nem. De van másik ország is a bolygón.
Ráadásul, ki mondta, hogy béranyát fizetsz? Egy lányt, aki terhes a férjedtől, így jogilag az ő saját gyermeke lesz? :)
Egy jó ügyvéd vágni fogja a témát!
Igen, az ember csak arra vágyik, hogy a férje megcsináljon egy másik nőt, aztán nevelik, mintha ez természetes lenne. Őszintén a válaszolók belegondolnak ebbe jobban?
Egyébként hiába írod, hogy közhely, de teljesen bizonyított, hogy a görcsölés elengedése után sikerül. Hány nő szenved évekig egy kisbabáért, aztán a második meg becsúszik váratlanul. Rendszeres az ilyen.
Egyébként van youtubon egy videósorozat lombik programról, érdekes végig nézni.
Pataki Zita: az utolsó lombik
Egyébként, hogy rámegy-e a házasságotok az csakis rajtatok múlik. Nyilván nem ismerlek, de ilyenkor a nők képesek az őrületbe kergetni a párjukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!