Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleség=Takarítónő?!

Figyelt kérdés

Arra lennék kiváncsi,ki-hogy éli meg,gondolja ezt.Ha valaki feleség az egyet jelent azzal,hogy csak te csinálsz mindent,és ez így van rendjén?

A férj kiveszi a szerepét valamiben?

Zavaró,hogy a nőkre hárul minden ami a háztartásban elvégzendő? Engem picit kezd zavarni,hogy a férjem eddig besegített,mostanában nemigazán csinál semmit,majd szóvá tettem,és azt mondja jogtalanul vádolom,mert igenis segít.

Hát..nem,nem segít.Segített.

És nem az az én problémám,hogy egyedül kell mindent megcsinálnom,hanem,hogy nekemis jól esne egy kis segitség,odafigyelés e téren.

#házaspár #Háztartásbeligond
2020. máj. 25. 10:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
80%

20.

Ez pontosan így van, a házimunka és a normális munka is olyan, hogy mindkét félnek végeznie kell. Ez alól kivételt képez a betegség, illetve a gyes időszaka alatt a nőnek a gyereke válik a sima munkájává, de az amúgy sem tart örökké. További kivétel az előző hozzászólásomban írt háztartásbeliség, de ott az válik az illető "rendes" munkájává, általában a másik fél magas keresete miatt ez a praktikus - ha - nagy HA - mindketten belemennek és nem kényszerből.

De teljesen mindegy kit hogy nevelnek, aki valaha is egyedül él egy darabig az majd megtanulja akkor a házimunkát. NAGYON gyorsan meg lehet tanulni, én is így tanultam meg majdnem mindent, előtte csak pár dolgot. Olyan ez, mint mikor bedobnak a tóba és gyorsan megtanulsz úszni. Lehet az elején még hitványul, de majd belejön az ember, ha nem akar megfulladni. Számomra ez egy jó móka volt, kellemes kaland. És jó érzés.

2020. máj. 25. 13:36
 22/24 anonim ***** válasza:
33%

Nálunk úgy van h ki van neki írva mikor mit kell csinálni

H-sz- P porszívózas

Szombat fürdő

Ezenkívül semmit nem kell csinálni

Így is van olyan h kihúzza magát de ha megcsinálja is már segítség

2020. máj. 25. 13:58
 23/24 anonim ***** válasza:

Azt nyilván nem fogadnám el, ha minden rám hárulna. A párom szerint ő besegít, de ez mondjuk nem igaz, ha pedig igen, akkor is fél munkát végez. Hiába beszéljük meg, pár nap múlva elfelejti. Mi is úgy indultunk neki, hogy majd ketten, közösen, de valahogy mégis rám maradnak mindig a zsíros edények és a fürdő takarítás. Amikor szólok érte, szégyelli magát, nagyon sajnálja, aztán elfelejti.

Jobbik esetben port töröl hetente egyszer. A bevásárlásban sokszor segít, szóval nem panaszkodhatok, ez viszont megint csak 20% munka az egészből.

Ott van az, hogy bevásárolunk, összeírom mi kell, ezekből kitalálom a heti menüt, amit aztán minden nap megfőzök, majd elpakolok, elmosom, eltörölgetem, elrakom, minden étkezésnél. Ezen kívül heti két, de minimum egy portörlés, porszívózás, szemét kihordás, szemetes csere, virágöntözés, fürdő takarítás, mosás, szárítás, vasalás, hajtogatás, elpakolás, tavasszal minden nap udvar-terasz pókhálózás, néha ablak és függöny mosás, sepregetés, télen favágás, behordás, tüzelés. (Családi házban lakunk), Esetenként ágynemű csere, mosás, szárítás, vasalás, ugyebár. Ebből ő általában a bevásárlást végzi el, meg néha kiviszi a szemetet ha megkérem.

Az meg megint nem megoldás, hogy én osszam ki a feladatokat, mivel a feladatok kiosztása, rendszerezése is külön szellemi munka. Főleg úgy hogy én nem tudom mikor érne rá, nem oszthatom be az ő idejét, nem vagyok a főnöke, sem az anyja.

Szerencsére nem egy bunkó, nem várja el tőlem, de ha én nem csinálom akkor én rohadok a koszban egész nap, mert ő dolgozik, én pedig itthonról dolgozom, szóval a munkát és a hobbit is be kell iktatni még valahova.

Én már őszintén feladtam, nem háborgok rajta. Pár hetente frusztrált leszek ha el vagyok havazva, akkor kicsit jobban igyekszik, aztán újra kezdődik előről. :D

2020. máj. 25. 19:34
 24/24 anonim ***** válasza:

23-as, rád minden túlzás nélkül lehet mondani, hogy cseléd vagy, már magadra ne vedd.

Most jön az a rész, hogy gyereket szülj neki, jól csinálod

2020. máj. 25. 19:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!