Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleség=Takarítónő?!
Arra lennék kiváncsi,ki-hogy éli meg,gondolja ezt.Ha valaki feleség az egyet jelent azzal,hogy csak te csinálsz mindent,és ez így van rendjén?
A férj kiveszi a szerepét valamiben?
Zavaró,hogy a nőkre hárul minden ami a háztartásban elvégzendő? Engem picit kezd zavarni,hogy a férjem eddig besegített,mostanában nemigazán csinál semmit,majd szóvá tettem,és azt mondja jogtalanul vádolom,mert igenis segít.
Hát..nem,nem segít.Segített.
És nem az az én problémám,hogy egyedül kell mindent megcsinálnom,hanem,hogy nekemis jól esne egy kis segitség,odafigyelés e téren.
Én jelenleg egyedülálló vagyok, de egyik kapcsolatomban sem volt ez így, mindig mindkettőnknek volt feladata. Nyílván nem patikamérlegen kimérve, hogy ha én 2-szer mosogattam, akkor neked is 2-szer kell, hogy egálban legyünk. Sosem volt ebből gondom.
33N
Mi az, hogy besegít? Talán ő nem ott él, nem eszik, nem kell a ruháit mosni?
Ez egy közös háztartás! Közös élet évvel jár! Alapból nem kéne olyan aki szarik mindenre vagy épp úgy érzi, hogy besegít! Nem, ő is csinálja a mosogatni valót, a port, a kúpit!
Majd ha maximálisan eltart, akkor oké, csinálok én mindent! De amíg dolgozom, addig a házimunka is közös!
Párommal fel van osztva ki mit csinál! Ő pl utál mosogatni, azt én csinálom, helyette a fürdőt kitaratitja! Én lepucolom az ablakot, ő pl felporszivoz! Kúpit alapból nem csinál!
Egyszer nem kellett kérni. Én is lenyirom a füvet, ha Ő éppen dolgozik, én otthon vagyok, lányom oviban.
Gyerekkel is már tervezi, hogy tanulni ő szeretne vele!
N27
Nem értek egyet én sem ezzel a régi szemlélettel, hogy a nő csináljon mindent, ezen változtatni kellene már régóta. Van egy könyv, érdemes sokaknak elolvasni:
Haas Anna: A feleséged vagyok, nem a cseléded.
16.
Ez pontosan így van. Egyetlen kivétel, ha az illető "háztartásbeli", de ez mindig önkéntes alapú kell, hogy legyen. Ismerek olyat aki így él, neki bejön, mert "cserébe nem kell dolgozni járni". Gondolom ez ilyen "valamit valamiért" az esetükben.
Háztartásbeli vagyok én is jelenleg,mert itthon vagyok a gyerekkel.De ez még nem jelenti azt,hogy nekem kellene mindent csinálnom.
Az a baj,hogy sok férfi nem lát bele a gyerekneveléses háztartásba,ezért azt gondolják,hogy milyen jó itthon nekünk unatkozni,csak"a gyerekkel kell foglalkozni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!