Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szálltak el ennyire az igények a lakásokkal kapcsolatban?
de ismeros ez nekem is. :D neki ez nem tetszik, az lehetne mashogy, legkondi kene stb. Ja, o meg otthon lakik anyuciekkal es szinte sajat szobaja sincs. Mostani paromnak is volt parszor ilyen elszolasa, aztan megmondtam neki, hogy valoszinuleg o koltozik hozzam, ugyhogy inkabb fogja be vagy ha valami zavarja, akkor nyugodtan megcsinalhatja. Azota nem tesz ilyen megjegyzeseket.
Egyebkent tuti a hiusaguk miatt van, hogy neki semmije sincs, ezaltal teged is leakar huzni.
Nekem 10 éve volt egy párom, aki albérletben lakott a kislányával. Azt mondta a lakásomra, hogy szerinte kicsit sötét, neki másmilyen tetszene. Mondtam neki, hogy tiéd sem sokkal jobb. Miért, az naposabb, nagyobb az erkély is! Mondom a tiéd, amit megvettél és kifizettél, tudod, arra értem.
Be is halkult.
49/F
7es XD jól megmondtad neki! :D
Szerintem senkinek semmi joga, hogy bírálja az otthonodat. Te élsz benne nem Ő. Én is felqrtam volna magam rajta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!