Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párok akik belenéztek egymás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párok akik belenéztek egymás telefonjába, miért?

Figyelt kérdés

Elsőkörben légyszi a "én nem nézek bele, bizalom blabla" válaszokat mellőzzük, nem rólam van szó, pontosan tudom, hogy ez nem helyénvaló.

Őszinte emberek válaszát kérném, akik beleszoktak nézegetni (nem időt, receptet, hanem pl beszélgetéseket, üzeneteket elolvasnak), hogy miért csinálják és mióta. Mi adott rá okot nektek?

Köszi előre is.

2020. máj. 21. 12:14
1 2
 11/13 Sunshinedoll ***** válasza:
62%

Én mindig csak olyan pasimnál néztem bele, vagyis csak olyannál éreztem erre késztetést, akiről utána kiderült, hogy bizony okom volt rá gyanakodni, mert írogatott más lányokkal.

A mostani páromnál nincsenek ilyen érzéseim és nem is néztem sose bele.

2020. máj. 21. 17:21
 12/13 anonim ***** válasza:

Semmi ertelme nezegetni.aki el akarja titkolni az kitorli mielott hazaer o vagy a parja.

Sosem neztem egy palimet sem.

Az enyemet meg aztan nezegetheti barki,semmi nincs benne.tiszteletben tartom a parom annyira,hogy ha nem jo valami megbeszelem vele,nem egy 3.karjaba ugrok es huzok egyszere ket ferfit.

Ha meg menthetetlen a kapcsolat,akkor elobb lezarom veglegesen es csak utana ismerkedem.

Beszelgetek en ferfiakkal is,de nem ugy,csak baratilag.mindig is jobban kijottem a fiukkal,sok fiu baratom van.

Mostani parom eleg feltekeny tipus,eleinte nehezen viselte,olvasgatta is a beszelgetesimet,neha felre is ertett dolgokat.de aztan belatta,hogy semmi oka ra,es szepen leszokott rola.

Vagy csak akkor csinalja amikor nem latom,nincs hozzam nove a telefon,es nem is erdekel ha elolvassa.

2020. máj. 22. 17:55
 13/13 anonim ***** válasza:
A feleségemmel megbízunk egymásban. Nincs kóddal/újlenyomattal védve egyikünk telefonja sem. Én rendszerint vele íratom meg az üzeneteket.
2020. máj. 23. 08:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!