Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párok akik belenéztek egymás telefonjába, miért?
Elsőkörben légyszi a "én nem nézek bele, bizalom blabla" válaszokat mellőzzük, nem rólam van szó, pontosan tudom, hogy ez nem helyénvaló.
Őszinte emberek válaszát kérném, akik beleszoktak nézegetni (nem időt, receptet, hanem pl beszélgetéseket, üzeneteket elolvasnak), hogy miért csinálják és mióta. Mi adott rá okot nektek?
Köszi előre is.
Őszintén, én 1x néztem bele a párom telefonjába még a kapcsolatunk elején mert nagyon rossz érzésem volt egy régi lány barátjával kapcsolatban (vagyis fölöslegesen féltékenykedtem)... de tévedtem, nem találtam semmi olyasmit 🤷
Azóta 5 éve együtt, és nem néztem bele 1x sem.
Kíváncsiságból régen belenézegettem. A kapcsolatunk elején még beszélgetett 1-2 exével, semmi durva dologról, de azért akkor kicsit sűrűbben olvasgattam, hogy pontosan mikről is van szó. Aztán ez elhalt, évek óta nincs okom az aggodalomra, így nem is kutakodok utána. Megjegyzem, ez a "kutakodás" is a tudtával történt, több exem is bukott már le így, az elvek és a "bizalom" meg a többi bullshit engem nem nagyon tud meghatni a kérdésben.
Lehet lepontozni.
Jelzem: nincs kinek a telefonjába belenéznem, így a válaszom csak arra vonatkozik, miért tenném.
Azért, mert öreg vagyok már bohócnak. Sokat láttam, megbízhatónak tűnő férfiaktól is. Szeretném tudni, hogy át vagyok-e verve. Nem fogom odatenni magam, elvárásoknak megfelelni, igényeket kielégíteni stb. azért, hogy utána a hátam mögött röhögve foglalkozzanak más nőkkel is. Komolyabb közös projektetkbe meg főleg nem vágok bele csak úgy.
Elso baratomnal beleneztem mert rosszul esett h lanyokkal beszel es sejtettem h valami van es igazam is volt, plusz ha veletlen meglattam valamit es elvettem a telojat akk miutan kimentem wc re kitorolte a beszelgetest es uzana odadta h nezhetem es probalt hulyenek nezni..
Masoik baratomnal nem nezegettem meg soha mert tudom h neki nem volt semmi lany a kornyezetebe stb bar utobbi idobe most szakitas kozelbe kerultunk es kicsit kivancsi lennek
De o sokkal megbizhatobb es nem aggodtam ezek miatt
Hát ez egy érdekes kérdés.
Anno csóró fiatalok voltunk, bèna telefonokkal, csak egy jó minőségű telót tudtunk venni a kamera kedvéért, az lett a páromé. De aztán, ha itthon volt, én gyakran az ő telefonján nézegettem dolgokat, videókat, és volt, hogy feldobta, ha valamelyik közös ismerősünk írt neki, simán megnéztem. A facebook üzenőfalát is vègigpörgettem néha, ha unatkoztam.
Ő is megtehette volna az enyémmel, nem zavart, mincs titkolnivalónk egymás elől, igazából nálunk a telefon nem privát dolog.
Én akkor kutakodtam az exem telefonjában, amikor már gyanús jeleket felfedezni véltem. Mindig elfordította tőlem a képernyőt, még pisiléshez is magával vitte. Ha véletlenül egy-egy figyelmetlen pillanatában rá tudtam sandítani a képernyőre akkor tuti hogy egy csajjal chatelt, vagy egy csaj képeit lájkolta szét. Szóval egyszer amíg aludt, belenéztem az üzeneteibe meg a facebookjába. Csak annyira volt csúnya dolog amennyire tőle volt csúnya másoknak küldözgetni a farkát meg nyomkodni is beléjük, aztán befeküdni mellém az ágyba mintha mi se történt volna. :D
A mostani páromét nem szoktam nézegetni, de ő simán megnyitja előttem az üzeneteit meg nincs a kezébe nőve a telefon, ha pl. arról hallgatjuk a zenét vagy azt akarja hogy valami megnézzek rajta akkor a kezembe is nyomja.
22N
Ahol őszinteség van, ott szerintem nincs ezzel probléma. Mi kölcsönösen tudjuk egymás jelszavát tehát egymás üzeneteit is meg tudjuk nézni. Nem zavar ez senkit, többnyire úgy sincs köztük semmi meglepő.
Ellenben az exem mindig vitte magával a telefonját és bárki hívta, vonult félre, egyszóval gyanús volt. Az övébe belenéztem és ki is derült, hogy a volt barátnőjével találkozgatott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!