Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok a helyemben? Meg akar csalni?
Hú..hát ez így akkor tényleg nem egyszerű... Viszont máshogy meg nehezen tudnád kideríteni mi is van valójában...
Nincs valami ötleted, hogy hogyan tudnád ezt megoldani? nekem lenne egy két öltetem, hogy hogyan lehetne csőbe húzni a férjedet..(ezek nem szép dolgok, de valljuk be, ha valóban félre lép a férjed, az sem valami szép)...
üdv 25/L
Pl ha hozzáférsz az emailjeihez, vagy bármilyen elektronikus postaládájához... Ott utána tudsz kicsit olvasni, hogy esetleg neten keresgélt e nők után... Vagy pl megnézni, h fent van e társkeresőkön... Egy kis kutató munka... És ha valahol fent van, akkor max írsz neki álnével levelet... Valami ürüggyel... elkezdesz vele dumálgatni, és kihúzod belőle h van e felesége... Ha tagad, akkor gáz van. Ha nem tagad, akkor megkérded h, van e kedve félrelépni veled, és h csinált e már ilyesmit.
Persze, ez kicsit hosszadalmasabb meló... Nem szabad egyből ilyesmire rákérdezni, csak egy kis idő elteltével, nehogy átlásson rajtad..
üdv 25/L
Okés, de ez nem bizonyíték, hogy ott akart is valamit kezdeni..lehet csak szimplán tényleg kíváncsi volt.
esetleg fent van iwiw-en vagy bármilyen hasonló oldalon? Társkeresőn nem fogd a nevén találni... Szerintem az lenne a legjobb, ha tudnád az emailfiókjának a jelszavát...akor mindenhez hozzáférnél... levelekhez, különböző oldalak regisztrációihoz...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!