Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivan akkor ha minden tökélete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivan akkor ha minden tökéletes a kapcsolatban csak a szex nem?

Figyelt kérdés

Mondjuk ha a szex közepesen jó, tehát nem rossz azért. De azért biztos van ennél jobb?

Minden más viszont passzol egy komoly párkapcsolatban. Az emberek ilyenkor eldobják azt a kapcsolatot úgy, hogy lehet sosem találnak még egy ilyen jó társat az életben? Vagy ez nem ilyen fontos, mert úgyis a hosszú évek alatt megkopik a szexuális vágy?

2020. ápr. 28. 21:50
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Hát akkor megfogtad az Isten lábát kérdező :)
2020. máj. 30. 22:47
 32/38 A kérdező kommentje:
Ez most cinikus? Vagy mire írtad?
2020. máj. 30. 22:50
 33/38 anonim ***** válasza:
Nem cinikus, úgy értettem, hogy megtaláltad az igazit, a lelki társad és kívánom, hogy mindörökké legyetek együtt. :)
2020. máj. 30. 22:56
 34/38 A kérdező kommentje:

hát ez aranyos köszönöm, de miből vetted ezt le?

pont, hogy tartok attól, hogy nem fergeteges a szex, sőt mostanában ahogy írtam fáj is, stb. tehát rosszabb emiatt vagy pedig ingerem sincs sokszor szexre. én is azt kívánom bárcsak együtt élhetnénk és ez megoldódna csak félek, hogy ez nem normális. bár többen írták, hogy úgymond tökéletes nincs.

2020. máj. 30. 23:32
 35/38 anonim ***** válasza:
79%

Hullámvölgyek mindig vannak, de igen: nincs tökéletes, pedig az emberek mind azt hajszolják, csak az a helyzet hogy soha nem találják meg.

Ha valaki szeret és megbecsül, törődik veled, mint társ szerintem már az is nagy szó a mai világban.

2020. máj. 31. 05:37
 36/38 anonim ***** válasza:
59%
Nyilván el kell dönteni, hogy melyik a fontosabb sok embernek a szex ahogy az első hozzaszolasokbol látom. De ők ezekszerint nem a párjuk személye miatt vannak vele. Én 26 éves férfiként a lelki társamat keresem, akivel megértjük egymást, de szerintem ebben a korosztályban, ha találok egy érzelmes, érett, hűséges nőt az már nagy szó, és meg kell hogy becsüljem. Szomorú.
2020. máj. 31. 05:44
 37/38 anonim ***** válasza:

A lenyeg: meglegyen a lelki tars es a tűz is.

Ezt valahogy fenntartani.

Ha egyszer volt tűz ott lehet ujra.

Ha sose volt nagy tűz csak alog-alig na azon elkell gondolkodni mert abbol csak atlagos kapcsolat lehet.

Es szerintem mindannyiunk atlagon feluli.kapcsolatra es eletre vagynank

2020. jún. 2. 19:05
 38/38 anonim válasza:
Kérdező, végül mi lett? Együtt maradtatok, sikerult ujra egymasra talalni, vagy azota hogy alakult az eleted?:)
jan. 14. 16:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!