Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivan akkor ha minden tökélete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivan akkor ha minden tökéletes a kapcsolatban csak a szex nem?

Figyelt kérdés

Mondjuk ha a szex közepesen jó, tehát nem rossz azért. De azért biztos van ennél jobb?

Minden más viszont passzol egy komoly párkapcsolatban. Az emberek ilyenkor eldobják azt a kapcsolatot úgy, hogy lehet sosem találnak még egy ilyen jó társat az életben? Vagy ez nem ilyen fontos, mert úgyis a hosszú évek alatt megkopik a szexuális vágy?

2020. ápr. 28. 21:50
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%

Mi sokat beszélgettünk a szexről, annál fontosabbak vagyunk egymásnak és annál erősebb a kapcsolatunk, mint hogy ilyen miatt szakítsunk! Most már ami nem igazán működött az is működik, nyilván én is mondtam le egy két kisebb dologról! De ez az " áldozat" megéri!

N27

2020. ápr. 28. 22:21
 12/38 Szergej55 ***** válasza:
100%
Ezt is lehet tanulni, meg kell is. Mondjuk amíg sokaknál az aktus abban merül ki, hogy fekszik, mint egy darab fa, vagy ismer két pózt, addig nagyon is van értelme fejlesztésről beszélni. Ha meg tökéletes született szexuális vadállatot és tökéletes minden mást is egy emberben akarsz, nyugodtan álmodozz, de másra ez nem lesz jó.
2020. ápr. 28. 22:23
 13/38 anonim ***** válasza:
96%

Én is tapasztaltam azt, hogy van amikor nem jön magától, nem érez rá a két ember egymásra, nincs meg a kémia, ha van is vonzalom, valami mégse stimmel. És van, amikor minden magától megy első pillanattól fogva. Mivel megtapasztaltam, hogy van ilyen, emiatt én sem tudok már megalkudni és nem érem be közepes szexxel. Adok több esélyt, hiszen emberből van az a másik, de igazából nincs értelme. Azon is gondolkoztam, hogy azzal, akivel olyan simán ment minden, lehet hogy azért ment simán minden, mert előbb voltunk barátok és szerelmesek, mint mielőtt lefeküdtünk volna? Mert általában azok a próbálkozásaim nem jöttek össze, ahol rögtön szexxel kezdtük. Tehát nem volt meg a bizalom, a meghittség.

Ha így is van, kétszeres ok, hogy csak azzal tervezzek hosszútávon, akivel a szex is magától működik, mert nálam legalábbis erős fokmérője volt eddig a bizalomnak és a szerelemnek.

Egy férfinek különösen fontos, hogy biztonságban és szeretve érezze magát szex közben, mert ha ők szoronganak, na annak totális kudarc lesz a vége szexuális értelemben. Persze nem mindenki ilyen szorongó.

De nálam pl. az se működik, ha túlságosan hasonlóak vagyunk. Volt olyan partnerem, akivel nagyon sok közös volt bennünk, sokkal több, mint akivel a szex is őrületes volt, de vele a szex mégsem működött. Kezdjük ott, hogy férfi létére érzelgősen szexelt, ami azt is jelentette, hogy nem szerette hátulról semmilyen pózban. Csakhogy a farka lefelé görbül és szemből emiatt sosem tudta ingerelni a G pontomat. Az én élvezetemnek ezzel annyi is volt. Bizonytalan volt magában (akárcsak én), emiatt katasztrófaként érte meg, ha becsuktam a szemem szex közben, amit azért tettem, mert van egy pont, amikor csak úgy tudom magam átadni teljesen az érzésnek, ha senki tekintetét nem érzem közben magamon. Na, ő állandóan kizökkentett azzal, hogy rám szólt, hogy nyissam ki a szemem, mert távol vagyok. Ettől egy idő után kezdtem besokallni. Sok hasonlóságot tudnék mondani köztünk, ami lehetetlenné tette azt, hogy a szex jó legyen. Egy példával tudom illusztrálni: a csóknál azt szeretem, ha a férfi magához ránt és nem kér előtte huszonötször engedélyt arra, hogy megcsókoljon. Ő meg az volt, aki azt kérte, hogy én csókoljam meg. Nyilván mivel hsonló volt hozzám, ugyanazt az erőt, szenvedélyt várta tőlem, mint én tőle. Na emiatt nem működött a szex. Remekül el tudtunk beszélgetni, jó programokban volt részünk, nem éreztem magamat úgy a társaságában, mint egy ufonauta az emberek közt, csak épp a szex nem volt jó.

Hosszútávon nekem az működött, ahol a szex is őrületes volt, volt szerelem is, és bár sokszor éreztem azt, hogy nem sok közös van bennünk, megtaláltuk azokat a közös pontokat, ami mentén működött az életünk nagyon sokáig.

Sajnos az ilyen lelkitársakkal szerintem a szex és a szerelem sose lesz olyan igazi. Ha egy férfi nagyon férfi és egy nő nagyon nő, akkor azok sose lesznek igazán lelkitársak, egyszerűen lehetetlen.

Én ezt éltem meg. Legjobb persze olyan lelkitárs lenne, aki nem ufonauta, és akihez mágnesesen vonzódok, de szerintem olyan nincs, mert a mágneses vonzódás épp az ellentéteinkből fakad.

2020. ápr. 28. 22:32
 14/38 anonim ***** válasza:
54%
Mivel alacsony a libidóm és inkább szeretkezem, mint bszok, nekem pont a másik végével van bajom. Én pont azt szeretem, ha lapos.
2020. ápr. 28. 23:04
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem mindenki dobja el a kapcsolatot csak azért, mert a szex közepes szintű. Ez egyéni igényektől függ, amelyek idővel úgyis alábbhagynak. Szerintem 5-10 év házasság után többségében már inkább a közepes szex a tipikus. Ezek a párok mégis jelentős hányadban együtt maradnak, mert ha egyébként jól kijönnek és szeretik egymást, akkor túl nagy veszteség volna pusztán a szex miatt mindent feladni.
2020. ápr. 28. 23:17
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

A gyk-n mindenki szexisten(nő), mindenkinek brutál jó a szexuális élete. Érdekes, mert ez nekem olyannak tűnik, mintha bemennék egy boltba és csak választanom kellene egy terméket. Ha nem jó, akkor leveszek egy másik árucikket.

A másik oldalról meg azt látom, hogy a nők is meg a férfiak is mennyit szenvednek azzal, hogy egyáltalán találjanak(!) egy értelmes embert, akivel szóba lehet állni.

Na most akkor hogy is van ez???

2020. ápr. 28. 23:18
 17/38 anonim ***** válasza:
64%

Esetemben. Tiz ev tures utan felrelepes. No vagyok, nem vagyunk fiatalok. Beszeltem vele es nem akarna, tudna uj tarsat talalni. Minden egyeb annyira jo.

Covid elott volt nehany titkos akciom es nem bantam meg.

2020. ápr. 28. 23:24
 18/38 anonim ***** válasza:
60%

Mi másfél éve vagyunk együtt és egyáltalán nem "őrületes" a szex, sőt, van mikor olyan hullák vagyunk, hogy egy 10perces reszelés az összes akció egész héten de nem ezen múlik a kapcsolat. Dolgozunk, programokat csinálunk, emberek vagyunk.

Rettentően szeret, nagyon bújós és tudom, hogy vonzódik hozzám mert mindig bókol. A kapcsolatunk tartalmas és tele van rengeteg szeretetettel, amit eddig sosem éreztem egyik exemnél se, akivel mondjuk órákig tartó hatalmas szexelések voltak.

Benne megtaláltam azt az embert akire szükségem van, olyan apró hibái vannak, hogy szinte eltörpülnek a csodálatos személyisége mellett, külsőre a tökéletes ideálom, figyelmes, kedves, szeretgetős típus, őszinte, mindent megbeszélünk és mindig mellettem van és volt.

Eleinte én is féltem, hogy ez gondokat fog szülni, mi amúgy sokat beszéltünk erről. Neki se olyan nagy az igénye, nekem se ilyen téren. Mikor nem voltunk még együtt (előtte 5 évig ismertük már egymást) neki egyetlen egy pár hónapos kapcsolata volt, azon kívül se szexkapcsolat, se alkalmi. Azt mondta nincs annyira szüksége rá. Én ugyanilyen vagyok, 22 éves lány létemre vele együtt 3 férfival szexeltem összesen, mindegyikkel kapcsolat alatt. A szüzességemet is 19 évesen veszítettem el.

Van ahol nem a szex dominál. Nyilván van nálunk is, mikor iszonyat jó, szerencsére elvárásokban is hasonlóak vagyunk, semmi szeretkezés, én pl bírom mikor lefog, pofoz, kiköt, csúnyán beszél stb. ő meg egyenesen megőrül ezekért... biztos sok volt a bdsm poresz mindkettőnknek :D :D

A fontos, hogy olyan párt találj, akivel egyezik az ízlésetek és a szexuális étvágyatok. Ha ez megvan, minden működni fog. :)

2020. ápr. 29. 08:55
 19/38 anonim ***** válasza:
60%
5 év. Tökéletes férfi. Szuper programok, kellemes beszélgetések, segít a háztartásban. Minden nő a két kezét összetenné érte. DE: 5 percig bírja. Beszéltünk róla, sokat. Kipróbáltunk ezt-azt. Nem működött semmi. 4 éve megoldom mással. Szomorú, de ez van.
2020. ápr. 29. 14:14
 20/38 mikeXxX ***** válasza:
Ha csak közepes marad az kevés lesz egy idő után ezért lehet én is passzolnám de ha két ember őszinte akkor szerintem minden megbeszélhető. 40f
2020. ápr. 30. 08:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!