Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivan akkor ha minden tökéletes a kapcsolatban csak a szex nem?
Mondjuk ha a szex közepesen jó, tehát nem rossz azért. De azért biztos van ennél jobb?
Minden más viszont passzol egy komoly párkapcsolatban. Az emberek ilyenkor eldobják azt a kapcsolatot úgy, hogy lehet sosem találnak még egy ilyen jó társat az életben? Vagy ez nem ilyen fontos, mert úgyis a hosszú évek alatt megkopik a szexuális vágy?
Először deritsd ki,hogy mit élvezel. Lehet nem vagy átlagos. Ha megvan,mi az ami maximálisan tetszik, beszéld meg a pároddal.
Én kapcsolat elején felvetettem neki,hogy szeretem a kikötözést,fájdalmat. Először lesett,de első alkalommal,mikor úgy szexeltünk fergetegesen csinálta. Előző párom sajnos nem értette,nem is volt jó a szex. Sajnos szakítottunk is. De a mostani nagyon jól csinálja, ő is élvezi ezt a részt,oda vissza megy. Szóval próbáld meg megbeszelni vele. Nem biztos,hogy mű lesz. Vagy próbálj ki dolgokat. Lehet kell egy csiklónál élvezés,majd úgy rendes szex. Lehet beszélni közben,izgatni a másikat minden dologgal. Előjáték. Masztizz egyet,hogy ő is lássa,nyújtsátok el a dolgokat
.... De tudd,hogy mire buksz!
Én logikailag nem értem a dolgot. Hova van az leírva, hogy mindenki tökéletes szerető, ráadásul úgy, hogy vica-versa működjön a dolog. Aztán ott van az is, hogy sok embernek aberrált a szexuális fantáziája, ráadásul úgy, hogy a kinézete amolyan felejthető, nem nagy szám, afféle csendes gyilkos. Ezt csak azért mondom, mert egy relatív gyenge külsővel nem igen hozza ki a vadállatot a másikból.
Visszatérve. Ha a nagy számokat nézzük, az emberek átlagosak. Sok embernek van jó hangja? Nem. Sok ember profi kosaras? Nem. Rallye pilóta? Nem. Elméleti fizikus? Nem. Akkor a szex miért lenne más? Mindenkinek fullos teste van? Nem. 20+ farokméret? Nem. Feszes kerek mellek? Nem.
Innentől fogva, mi a garancia arra, hogy egy válás után minden jó lesz szexuálisan? Semmi. Sőt, beszéljünk nyíltan. 40, de 50 felett a nők már klimaxolnak. Nem értem miért gondolják sokan azt, hogy ugyanakkora eséllyel vágnak bele az újba 40 felett, mintha csak 20 évesek lennének.
Én bevallom, 40 feletti nők szexuális vonzereje már drasztikusan csökkent nálam, igazából már alig látok olyat ebből a korosztályból, aki tetszene. Gondolom ez fordítva is így van. Ezek után ki mit vár el egy válás után szexuálisan? Mármint akinek vannak vagy lennének igényei? Vagy ez erősen igényszint függő?
"ha két ember őszinte akkor szerintem minden megbeszélhető"
Megbeszélhető, de nem megoldható. Én teljesen őszintén megmondom bárkinek, hogy "ezt nem csinálom meg", ezzel nem lesz megoldva semmi.
Ha egy kapcsolatban minden jó, csak a szex nem működik, rámegy a kapcsolat. Ha meg nagyon jó a szex, kevés, hogy a kapcsolat jó legyen.
Fránya dolog ez a szex. Nekem is legutoljára tegnap volt benne részem. :D
Nem hiába mondom, hogy a gyk-n a felnőtt kategóriát fel kellene osztani 20-as, 30-as, 40-es és 50 feletti alkategóriákra. Én elhiszem, hogy a 20-as, 30-as korosztályban élőknek semmi sem fontosabb a szexnél, de majd később rájönnek hogy van élet a szexen túl is. Sosem szerettem amikor inkompetens emberek alkotnak vélemény olyan dolgokról, amit még nem éltek át vagy meg. Attól hogy valaki 25 évesen azt képzeli el, hogy neki fullos szex jár, fullos törődés és fullos élet, elképzelhető hogy 42 évesen sorozatos magánéleti kudarcok után annak is örülne, ha valakivel felszabadultan tudna beszélni.
Ráadásul idővel a szex mennyige és minősége is megkopik egy hosszú kapcsolatban (tudom, a gyk-n mindenkinek fenomenális a szexuális élete 5 gyerek és 30 év házasság után is), így a szuper szex egy életen át mesében hinni is erősen naivitás.
Szerintem ebbol az lesz h akinrk nem olyan jo a szex az elobb utobb szepen csal , vagy ha nem csal akkor szív mert otf van a kielegítetlen kívánság.
Majd ha kitudódik a masik fel megbocsajt mert annyifa idili volt a hazassag es annyira jól passzoltak minden masban.
Inkabb a szex legyen jo, a tobbin ami nem annyira jó, azon lehet valtoztatni.
Szemelyes velemenyem, 10eve majdnem házas, most jon az elso baba,
hát remenykedek h lesz meg tűz a hazassagban , mert most mindig van vmi-epitkezes, koltozes, faradtsag,vagy betegseg, es ezek miatt nemnagyon van szex.
Egy ilyen kerdest en is parszor kiirtam a gyakorikra, de kerdezo te is mint en ugyis vele maradsz, es majd meglatod ,a jo iranyba is valtozhat egy ici picit
28: én is inkább így látom.
29: megcsalás nem fér bele nálam, páromnál sem. hihetetlen hűségesek vagyunk egymáshoz, több, mint 7 éve már. És nem rossz a szex csak mostanában valamiért(lehet nekem vannak egészségügyi gondjaim, nem tudom) alig van szex miattam és az is fáj, nem olyan jó, stb. Hosszú évekig pedig semmi baj nem volt vele. Csak a probléma az, hogy manapság az ember nehezen talál szerintem (aztán ki tudja) normális,okos, becsületes, tenyerén hordozó férfit. Az is lehet a probléma, hogy nekem csak ő volt az életemben 15 éves korom óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!