Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha párotok (vőlegényetek) ilyen kérdést írna ki? Mit lépnétek?
3,5 éve vagyunk együtt.Pár hónapja már eljegyzés is volt. Ma beléptem az ő jelszavával az oldalra (nem direkt) és megtaláltam ezt a kérdést.Rendesen a padlóra vágott.Ti mit tennétek,mit mondanátok neki? 1 éve együtt is élünk...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__99..
Hű utolsó.. van itt szigor!:)
Amúgy (kérdező) elég primitív kérdést tett fel a pasid (plusz kb az ötödik olvasásra tudtam értelmezni, mert vesszők nélkül nincs értelme ennek a mondatnak, és a kisbetűs rész is elé fura).. De ez a kérdés önmagában még nem ad okot arra, hogy hűtlenségre gyanakodj, pláne, hogy kidobd. Amit feltételezni lehet, az maximum az, hogy egy tahó. (Már elnézést.. feltételesen írtam!) De te ismered őt jobban.. szóval érdemleges választ senki mástól nem kaphatsz saját magadon kívül, maximum újabb megvilágításokat. Arra vigyázz, hogy ne legyen semmi, amit nem mersz bevallani magadnak. Egy házasság komoly dolog, nem szabad kétségek közt maradni!
ma 20:09
Te barátom retardált, sekélyes, nagyarcú, pobafingó kis k.csög vagy...
Annyira, de annyira beverném azt a deformált fejed, ehhh... Nah, gyere, és ossz le a műveltségeddel, meg az életcéljaiddal, és a karriereddel. A saller akkor is neked fog fájni.
Mi az egyáltalán, hogy az ilyen nőkre nincs igény??? Te magadnál vagy nálam??? Hogy formálsz te arra jogot magadnak, hogy ezt kijelentsd? B.zi!
Attól, hogy éjszaka is jár dolgozni, mert nem egy irodában dagasztja a seggét, még műveltebb lehet, mint Őfelsége. Született vesztes, meg looser... Te ki a f@szomnak képzeled magad??? Azért mert feltesz egy kérdést, és megtudod, hogy dolgozik éjjel is (mert nem csak ilyen kriptatöltelékek léteznek, mint te) valószínűleg pénzért, ebből te leszűrted a konzekvenciát, hogy tanulatlan, semmirekellő, műveletlen a tag??? Téged élve kellene elásni. De ha már annyira okos vagy, legalább adj nevet a hozzászólásaidhoz, hogy el tudjuk olvasni más kérdéseknél is felettébb megrázó, szívfacsaró mini esszéidet... Tapír!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!