Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért sértődött meg a barátnőm, mert rossz szemetet dobtam a szelektívbe?
Nem ezzel fogod megvédeni a környezetet, nyugi.
De nagyon szép szemfényvesztés, a barátnőd is beette ezt a marhaságot, meg itt pár gyakoris kollegina is
Itt nem a "nem képes odafigyelni" részét kérdőjeleztem meg a dolognak, hanem a szelektív hulladékgyűjtő értelmét. ;)
De pont ezt nem èrdemes feszegetni, a kèrdès nem erről szól.
Hanem hogy adott egy felnőtt, èrtelmes ember, kezèben egy műanyag palackkal, ès bedobja a papír! (mèg csak nem is a vegyesbe) hulladèk közè. Ès mèg ott is hagyja. Gáz. Csűrhetjük, csavarhatjuk, attól mèg gáz marad. Az nem ad felmentèst, hogy mennyire látja ezt hasznosnak. Ugyanaz a mozdulat lett volna megfelelő helyre is tenni.
A szelektív gyűjtèsnek meg max amiatt nem lesz èrtelme, hogy az emberek így állnak hozzá, mint ahogy te is, meg a kèrdező is.
Ha neked ez gáz... 😂
Inkább az a gáz, hogy a barátnője kikotortatta volna vele a palackot? Kicsoda ő, a kérdező anyja? 😂
"Inkább az a gáz, hogy a barátnője kikotortatta volna vele a palackot"
Igen, valóban gáz, hogy erre szüksèg volt.
Jó nagy vita alakult ki.
Én sem értem, hogy miért ekkora divat manapság a környezetvédelem. Csak ennyit mondok: Kína, India. Esélyünk nincs, bárhogy próbálkozunk.
Azóta kibékültünk, bár nem volt ez akkora nagy vita. Elfogadjuk, hogy ebben mások vagyunk.
Ez van, ha nem azonos a véleményed a tömegével, leugatnak, lepontoznak.
Ez így van, kérdező.
Ezzel együtt kell tudni élni.
Milyen tömegről beszélsz? Minden paraszt ezt csinálja, plusz ugye ott van Kína, India....
Szánalmas, amikor valaki a saját mocskát azzal mentegeti, hogy a gyárak többet szennyeznek, meg ott van India, Kína.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!