Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 35+ -os nők, nektek valóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

35+ -os nők, nektek valóban ennyire rossz a házasélet intim része?

Figyelt kérdés

Folyton olvasom itt a Gyakorin, hogy egy 35+...de pláne 40+ -os férfi már vénember. Nem megy neki a szex, igénytelen, csóró, és hamarosan pelenkázni kell. Sőt, így konkrétan láttam leírva párszor, hogy "ciki" a 35-40+ -os férfi társának lenni.

Sőt sok nő, és anya szintén ezeket írja, amikor a kamaszlány és érett férfi téma előkerül.

Akkor most valóban így van? 35-40 éves kortól "lefőtt a kávé"?

2020. márc. 12. 14:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
a volt férjem 40 éves lesz, és hát nem igazán teljesített az ágyban. Mondjuk korábban sem. Szerintem nem kor függő.
2020. márc. 12. 14:21
 2/15 anonim ***** válasza:
20%
Igen. Nekik annyi...
2020. márc. 12. 14:22
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én pont akkora orbitális baromságnak tartom, mint azt, hogy egy harmincas nő már csak lepukkant vén banya lehet és senki nem fog ráfanyalodni. Én ugyan csak 32 vagyok, de a férjem 39 és köszönjük szépen, nagyon is rendben van a szexuális életünk.
2020. márc. 12. 14:25
 4/15 anonim ***** válasza:
69%
Egyáltalán nem vénemberek. Max kamaszlány mellett.
2020. márc. 12. 14:29
 5/15 anonim ***** válasza:
98%

"hogy "ciki" a 35-40+ -os férfi társának lenni."

Miért is lenne ciki egy korban hozzaillo nőnek?

Na persze huszonévesen ciki.

2020. márc. 12. 14:36
 6/15 anonim ***** válasza:
62%

Magyarok koran kopnak el, de ennyi idos emberek mindenkepp a teljesitokepesseguk csucsan vannak. Megfejelve tapasztalattal, onzetlenseggel, stb..

En egyszeruen elvesztem a szexualis vonzalmam bizonyos ido utan. Engem a legjobb cimboram, tarsam nem izgat. Az en keszulekemben van a hiba, de igy van.

Masokhoz vonzodom, kalandok elegitenek ki. Amit magamnak elnezek, azt a paromnak is.

2020. márc. 12. 14:58
 7/15 anonim ***** válasza:
77%
Úristen..Elég visszamaradott az ilyen emberek felfogása.
2020. márc. 12. 15:00
 8/15 anonim ***** válasza:
66%
Általában nem, de hát aztán öregszik, és ha 20 évvel öregebb a párjánál, akkor szépen le fog maradni a szexben szerintem.
2020. márc. 12. 15:42
 9/15 anonim ***** válasza:

hmm én hajlandó voltam fejlődni ebben újat tanulni tanfolyamra járni olvasni kipróbálni más jobbat

addig neki elég volt az Al Bundy menet ...

el is váltunk mert hihetetlen h ennyire nem érdekléi a szex

2020. márc. 12. 15:43
 10/15 anonim ***** válasza:
28%
Igaz,ezért van fiatal szeretőnk.
2020. márc. 12. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!