Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35+ -os nők, nektek valóban ennyire rossz a házasélet intim része?
Folyton olvasom itt a Gyakorin, hogy egy 35+...de pláne 40+ -os férfi már vénember. Nem megy neki a szex, igénytelen, csóró, és hamarosan pelenkázni kell. Sőt, így konkrétan láttam leírva párszor, hogy "ciki" a 35-40+ -os férfi társának lenni.
Sőt sok nő, és anya szintén ezeket írja, amikor a kamaszlány és érett férfi téma előkerül.
Akkor most valóban így van? 35-40 éves kortól "lefőtt a kávé"?
"hogy "ciki" a 35-40+ -os férfi társának lenni."
Miért is lenne ciki egy korban hozzaillo nőnek?
Na persze huszonévesen ciki.
Magyarok koran kopnak el, de ennyi idos emberek mindenkepp a teljesitokepesseguk csucsan vannak. Megfejelve tapasztalattal, onzetlenseggel, stb..
En egyszeruen elvesztem a szexualis vonzalmam bizonyos ido utan. Engem a legjobb cimboram, tarsam nem izgat. Az en keszulekemben van a hiba, de igy van.
Masokhoz vonzodom, kalandok elegitenek ki. Amit magamnak elnezek, azt a paromnak is.
hmm én hajlandó voltam fejlődni ebben újat tanulni tanfolyamra járni olvasni kipróbálni más jobbat
addig neki elég volt az Al Bundy menet ...
el is váltunk mert hihetetlen h ennyire nem érdekléi a szex
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!