Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mi kell nektek, miért nem elég semmi vagy tényleg ilyen rossz amit teszek?

Figyelt kérdés

Tényleg érdekel mitől néztek nőnek egy nőt, illetve mi az ami kielégítő egy kapcsolatban.

Valamiért én mindig mellé nyúlok, bàrhogy próbàlok "jó" lenni valakihez mindig én húzom a rövidebbet.

A tőlem telhetőt mindig megteszem az adott férfiért.

Példa.talàlkoztam egy pasival aki csak kis időre jött ide dolgozni ahol én élek mert a szakmàjàban hiàny van, így ide küldték helyettesíteni. Biztosítottak szàllàst neki, vagyis szobàt. Pàr hetes ismeretség utàn vittem neki főtt ételt, mert mondta hogy az annyira hiànyzik neki, konyhàba nem volt. Ízlett neki ezért vittem màsnap is, és ez így ment hónapokig, igaz nem minden nap volt időm főzni. A kocsijàt szervizbe kellett vinni,addig amikor nem ütötte az én beosztàsomat, vittem a munka helyére vagy haza, hogy ne kelljen sétàllnia.

Màsik eset, a férfi szorult helyzetbe került anyagilag, kölcsön adtam, nem 10 ezer forintról van szó, hanem közel 2 millióról. Hàlàs volt, megadta.

Megint màsik, együtt éltem egy pasival hajnal 3.30kor keltem a meló miatt,túlóràztam a pénz miatt, este 6ig is de volt hogy nem tudtam lefeküdni előtte este aludni, mert annyi dolgom volt, nem csak otthon, de az ő anyjàéknak is segítettem néhàny dologba. Ekkor voltam kB 21 éves, most lassan 30.

A szexet szeretem, heti 5-6 alkalom nekem simàn jó. És szeretek kipróbàlni mindent.

Vannak hibàim nyilvàn nekem is. De nem tartatom el magam, nem lépek félre.

És mindig vagy megcsalnak vagy simàn hülyének néznek.

A plàza cicusoknak meg a feneke ki van nyalva otthon. Hàt hogy van ez?

Egyébként ezek a férfiak közel vannak a 40hez,egyik màr el is múlt.

Mi kell nektek kedves férfiak?? Hol a hiba?

2020. márc. 14. 17:43
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
10%
Ennél sokkalsokkal több.
2020. márc. 14. 17:47
 2/21 anonim ***** válasza:
14%

Mégis ki a franc ad kölcsön közel két millió forintot?

Amúgy mit vártál, viszel neki egy kis kaját, megdugatod magad aztán boldogan éltek amíg meg nem haltok? Gondolom ezek olyan tipikus jó pasik voltak akiknek csak egy dugásra kellettél, közben lehet a te szinted lejjebb van.

2020. márc. 14. 17:50
 3/21 anonim ***** válasza:
88%
Megnézném én azokat a férfiakat akiket megismersz
2020. márc. 14. 17:50
 4/21 anonim ***** válasza:
75%

"Mi kell nektek kedves férfiak?? "

Ahány ember annyi féle "igény"...mindenkinek más kell.

De kedveskedhetsz te akárkinek, ha ő maga olyan, aki gerinctelen, és ennyibe néz hogy megcsal.

"Hol a hiba?"

Ott hogy magadban keresed a hibát, holott az valószínűleg bennük volt. Ha csak ezt a felvetést nézzük hogy megcsaltak.

Azt gondolom alapnak kéne lenni, hogy ha olyan irányba tart a kapcsolat ,hogy felvetődik valakiben a megcsalás kérdése, annak ki kellene lépnie a kapcsolatból.

De egyébként meg ne csodálkozz, a legtöbb férfit ez hajtja , hogy minél több nőt megkapjon.

F37

2020. márc. 14. 17:53
 5/21 A kérdező kommentje:
A legrövidebb is tovàbb tartott mint 1 év, tehàt nem "csak megdugattam magam" és nem egy éjszaka volt. Volt ebben 6 éves kapcsolat is.
2020. márc. 14. 17:59
 6/21 anonim ***** válasza:
15%
Kicsit add lejjebb az igényeidet.
2020. márc. 14. 18:02
 7/21 anonim ***** válasza:
9%
És mit vársz? Hogy feleségül vegyenek?
2020. márc. 14. 18:02
 8/21 anonim ***** válasza:
88%

"Kicsit add lejjebb az igényeidet."

Inkább tedd magasabbra a lécet, és válassz normális pasit. Teréz anyát sem kell jatszanod.

2020. márc. 14. 18:26
 9/21 anonim ***** válasza:
60%
Simán csak nem vagy elég jó nő szerintem. Már úgy értem kinézetre, gondolom nem az a kimondottan csúnya nő vagy, de nem is egy nagy durranás. Lejjebb keresgélj, mert ahonnan most halászol, ott túl nagyok neked a halak.
2020. márc. 14. 18:34
 10/21 anonim ***** válasza:
42%
Nekem is kéne két milla kölcsön, adjál már húgi pls.
2020. márc. 14. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!