Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi kell nektek, miért nem elég semmi vagy tényleg ilyen rossz amit teszek?
Tényleg érdekel mitől néztek nőnek egy nőt, illetve mi az ami kielégítő egy kapcsolatban.
Valamiért én mindig mellé nyúlok, bàrhogy próbàlok "jó" lenni valakihez mindig én húzom a rövidebbet.
A tőlem telhetőt mindig megteszem az adott férfiért.
Példa.talàlkoztam egy pasival aki csak kis időre jött ide dolgozni ahol én élek mert a szakmàjàban hiàny van, így ide küldték helyettesíteni. Biztosítottak szàllàst neki, vagyis szobàt. Pàr hetes ismeretség utàn vittem neki főtt ételt, mert mondta hogy az annyira hiànyzik neki, konyhàba nem volt. Ízlett neki ezért vittem màsnap is, és ez így ment hónapokig, igaz nem minden nap volt időm főzni. A kocsijàt szervizbe kellett vinni,addig amikor nem ütötte az én beosztàsomat, vittem a munka helyére vagy haza, hogy ne kelljen sétàllnia.
Màsik eset, a férfi szorult helyzetbe került anyagilag, kölcsön adtam, nem 10 ezer forintról van szó, hanem közel 2 millióról. Hàlàs volt, megadta.
Megint màsik, együtt éltem egy pasival hajnal 3.30kor keltem a meló miatt,túlóràztam a pénz miatt, este 6ig is de volt hogy nem tudtam lefeküdni előtte este aludni, mert annyi dolgom volt, nem csak otthon, de az ő anyjàéknak is segítettem néhàny dologba. Ekkor voltam kB 21 éves, most lassan 30.
A szexet szeretem, heti 5-6 alkalom nekem simàn jó. És szeretek kipróbàlni mindent.
Vannak hibàim nyilvàn nekem is. De nem tartatom el magam, nem lépek félre.
És mindig vagy megcsalnak vagy simàn hülyének néznek.
A plàza cicusoknak meg a feneke ki van nyalva otthon. Hàt hogy van ez?
Egyébként ezek a férfiak közel vannak a 40hez,egyik màr el is múlt.
Mi kell nektek kedves férfiak?? Hol a hiba?
Hol laksz?
:D
Én böven 40 felett vok,de nekem ezekre nem feltétlen lenne szüksegem.Az egy dolog,ha az ember elfogad segítséget,de ennyire rászorulva valakire,vagy kihasználni valaki kedvessegét,jóindulatát, az szégyen lenne számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!