Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mi kell nektek, miért nem elég semmi vagy tényleg ilyen rossz amit teszek?

Figyelt kérdés

Tényleg érdekel mitől néztek nőnek egy nőt, illetve mi az ami kielégítő egy kapcsolatban.

Valamiért én mindig mellé nyúlok, bàrhogy próbàlok "jó" lenni valakihez mindig én húzom a rövidebbet.

A tőlem telhetőt mindig megteszem az adott férfiért.

Példa.talàlkoztam egy pasival aki csak kis időre jött ide dolgozni ahol én élek mert a szakmàjàban hiàny van, így ide küldték helyettesíteni. Biztosítottak szàllàst neki, vagyis szobàt. Pàr hetes ismeretség utàn vittem neki főtt ételt, mert mondta hogy az annyira hiànyzik neki, konyhàba nem volt. Ízlett neki ezért vittem màsnap is, és ez így ment hónapokig, igaz nem minden nap volt időm főzni. A kocsijàt szervizbe kellett vinni,addig amikor nem ütötte az én beosztàsomat, vittem a munka helyére vagy haza, hogy ne kelljen sétàllnia.

Màsik eset, a férfi szorult helyzetbe került anyagilag, kölcsön adtam, nem 10 ezer forintról van szó, hanem közel 2 millióról. Hàlàs volt, megadta.

Megint màsik, együtt éltem egy pasival hajnal 3.30kor keltem a meló miatt,túlóràztam a pénz miatt, este 6ig is de volt hogy nem tudtam lefeküdni előtte este aludni, mert annyi dolgom volt, nem csak otthon, de az ő anyjàéknak is segítettem néhàny dologba. Ekkor voltam kB 21 éves, most lassan 30.

A szexet szeretem, heti 5-6 alkalom nekem simàn jó. És szeretek kipróbàlni mindent.

Vannak hibàim nyilvàn nekem is. De nem tartatom el magam, nem lépek félre.

És mindig vagy megcsalnak vagy simàn hülyének néznek.

A plàza cicusoknak meg a feneke ki van nyalva otthon. Hàt hogy van ez?

Egyébként ezek a férfiak közel vannak a 40hez,egyik màr el is múlt.

Mi kell nektek kedves férfiak?? Hol a hiba?

2020. márc. 14. 17:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
69%

Felül a kérdésed eleje nagyon jó, csak még sosem láttam/hallottam rá normális választ.

Egyébként azt tudom javasolni, hogy ne adj bele ennyit, vegyél nyugodtan vissza. Nem biztos, hogy ettől jobban fogsz kelleni, jobban fognak bánni veled, akármi. Egyszerűen csak kíméld magad, vigyázz magadra, mert más nem fog. Nem éri meg ennyire odatenni magad, "megszakadni", miközben abszolút benne van a pakliban, hogy holnap vagy 3 hét múlva befűz egy nőt Tinderről vagy a munkahelyéről, esetleg rácuppan valami hobbira, és onnantól kezdve csak az van neki meg a munka, minden másra - téged is beleértve - tesz nagy ívben. Hogy miért? Ki tudja. Csak mert. Nem kell rá különösebb ok. Ehhez van kedve. Te meg ott pislogsz kb. kifacsartan. Hát ne. Vedd lazábban.

2020. márc. 14. 19:25
 12/21 anonim ***** válasza:
85%
Az írásod alapján eléggé gondoskodó anyatípus vagy és megtaláltad azokat a férfiakat akiket kiszolgálhattál mert nekik ez a természetes. Vannak ilyen beállítódások amik vonzzák egymást tudattalan szinten.
2020. márc. 14. 19:40
 13/21 anonim ***** válasza:

Én kb hasonló vagyok férfiban, rám nemigen főzött senki, az a gagyik sportja.

Nem kell számolgatni, de ennyire egyenlőtlen dolog az azért nem igazi emberi kapcsolat.

2020. márc. 14. 20:42
 14/21 A kérdező kommentje:

Miss tökéletes 11-estől kérdezném, aki nem tud/nem hajlandó egyedül egy háztartást vezetni, gondolom a párod is elmondhatja ugyanezt, tehát ő is főz mosogat, mert nehogy már csak te csináld, akkor te is megszereled a csapot ha csöpög, vagy lecseréled az olajat a kocsiban. Mert ha nem akkor te ugyan olyan vagy mint ezek a férfiak (csak kapni akarnak) csak női kiadásban, illetve ha a párod nem várja el, hogy segíts ilyen dolgokban, akkor ő olyan mint én(minden jó ahogy van és nem vár el semmit)...?

Azért vittem kaját, mert nekem ez jó érzés, nem azért hogy bárki seggét nyaljam.

Idegen embernek is örömmel adok (nyilván ők rászorulók),Pl. téli este megcsinálok 5db szendvicset, meg elkészítek 5 fél literes langyos teát és kiviszem az első 5 hajléktalannak odaadom, akkor mi rossz van abban ha egy olyannak teszem ezt akit kedvelek vagy szeretek.

Köszönöm a válaszokat.

2020. márc. 14. 20:59
 15/21 anonim ***** válasza:
88%
Az a baj,hogy túl lelkes és odaadó vagy. Hidd el ez így van mindkèt nemnél. Ha túl rendes vagy tisztelet helyett kihasználnak és azt hiszik mindent eltűrsz.Ha kicsit visszábbveszel és annyit adsz a kapcsolatba amennyit kapsz,nem használnának ki. Ha jól értelmezem akinek vitted a kajàt hónapokon keresztül és furikáztattad,az csak kolléga volt. En biztos nem etettem meg kocsikáztattam volna. Mert,mièrt is? A másik: segítőkész és önzetlen ember vagyok én is,de az azèrt nem fért volna bele nálam,hogy nem alszok mert munka után hulla fáradtan még otthon és anyósodéknak is segítettèl. De gondolom amíg te a dolgodat intézted a barátod addig meg aludta az igazak álmát.... vegyél visszább kicsit. Szusszanjál.
2020. márc. 14. 21:37
 16/21 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem a kollégàm volt. Csak ebbe a vàrosba jött dolgozni ahol én élek. Egy szórakozóhelyen talàlkozunk, aztàn végülis itt maradt és együtt voltunk kicsit több mint egy évet.
2020. márc. 14. 21:41
 17/21 anonim ***** válasza:
86%

"...akkor mi rossz van abban ha egy olyannak teszem ezt akit kedvelek vagy szeretek."

Ha ennyire gondját viseled másoknak, akkor tedd rászorulókkal. Párkapcsolatban csak akkor, ha megvan az egyensúly és nem egyoldalú. Az a gyanúm, hogy olyan a beállítottságod, hogy ösztönösen a segítségre szoruló pasikat találod meg, és ezt sokan kihasználják. Magánéletben legyél kicsit "önzőbb", mert egész egyszerűen nem működőképes hosszabb távon egy felemás kapcsolat, ahol az egyik fél sokkal többet tesz bele.

2020. márc. 14. 21:58
 18/21 anonim ***** válasza:
61%
Az ilyen csicska nőket mindig kihasználják a férfiak,jól is teszik.
2020. márc. 15. 01:46
 19/21 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem nagyon szép, hogy ilyen jó lelked van. Nagyon ritka kincs manapság! És pont ez a gond! Hamar "rossz kezekbe tudsz kerülni"

Olyan férfit lenne jó talàlnod, akinek volt már szörnyű asszonya, és igazán tudna értékelni.

Érdemes lenne a kapcsolatok elején tudatosan kevesebb törődéssel fordulnod a másik felé. Sajnos mindkét nemre igaz, hogy a "túl jó" az egy idő után sajnos unalmas... A vàltozatossàg felüdülés tud lenni egy kapcsolatban, amíg tudsz meglepetést okozni a másiknak, addig a figyelme is rád szegeződik.

2020. márc. 15. 03:18
 20/21 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem ott lehet a gond, hogy nem húzod meg a határaidat. Az önmagában egy becsülendő dolog, hogy lehet rád számítani, és ott segítesz, ahol tudsz. Ez nagyszerű. De ha mindig mindenben csak a másikat nézed, akkor előbb-utóbb te eltűnsz, míg végül nem marad más belőled csak a "szolgáltatásaid". Az már nem egészséges odaadás, ahol te nem is aludhatsz, mert menni kell másoknak segíteni. Húzz meg egy vonalat, ameddig szívesen körbeugrálsz másokat, de azon túl ne engedd senkinek, hogy megpróbáljon még többet kifacsarni belőled, mert idővel kiüresedsz.

Durvábban megfogalmazva: ha lemész kutyába, ne csodákozz, hogy mások kutyaként viselkednek veled.

2020. márc. 15. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!