Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mennyire jellemző, hogy rossz orál miatt szakítsatok?
Kidobott a barátom. Azzal indokolta,hogy nem tetszik neki az,amilyen orális élményeket nyújtok. Pedig nagyon próbálkoztam,hogy jó legyen neki.
Tényleg ennyire fontos ez?:( Vagy nem mindenkinek?
18l
Köszi,ha válaszoltok.
Azért nem mindenkinek...
Kérdező, szerintem ez egyszerűen bunkóság volt részéről, de lehet jobb is így, hogy kiderült. Találsz jobbat is nála. 21/F
Hogy alàzhatja meg magát egy nő azzal hogy ilyen pasival van aki nyiltan egy szopógépnek nézi. Nulla tisztelet megbecsülés. Te egy szexuàlis tàrgy vagy a szemében.
Keress olyan.pasit aki szeret és nan leszel a kapcàja.
Nem igazán értem ilyenkor a kiakadásokat. Amikor egy nő leírja, hogy magasabb férfit akar, akkor sorban jönnek a válaszok, hogy mindenki azt várhat el egy kapcsolatban, amit akar és hasonlók. Most ugyanezek az emberkék nyomják a minuszt, mernehogymá' egy férfinak is legyen valami elvárása. Ég a pofámon a bőr ettől a szintű kétszínűségtől az oldalon.
Személy szerint nem szakítanék, próbálnám a lányt rávezetni, hogy csinálja jobban. Azért már esélyesebb, hogy szakítanék, ha elengedne mindent a füle mellett és csak a zavartságával törődne.
Magasnak lenni, tehát semmit nem tenni teljesen más dolog, mint valamit csinálni.
Nekem soha nincs azzal bajom, ha egy férfinak nem jön be a külsőm, de az, ha minden szarral ki kell szolgálni, zavar.
De nem muszáj ezt megérteni.
#9: Ez gyönyörű öngól volt.
De nem muszáj ezt megérteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!