Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mennyire jellemző, hogy rossz orál miatt szakítsatok?
Kidobott a barátom. Azzal indokolta,hogy nem tetszik neki az,amilyen orális élményeket nyújtok. Pedig nagyon próbálkoztam,hogy jó legyen neki.
Tényleg ennyire fontos ez?:( Vagy nem mindenkinek?
18l
Köszi,ha válaszoltok.
Ja, te meg sem magyarázod, oké.
Tegyük fel látsz egy nőt az utcán, nem tetszik. Akármi miatt, nagyon el van hízva, csúnya, mindegy, nem tetszik. Te fejben ilyenkor őt "áthúzod", de lehet, hogy észre sem veszed.
Ilyenkor két idegen vagytok, és két idegen maradtok. Nem állsz le vele beszélni, hogy "figyi, ha nem lennél dagadt, lehetne akármi".
Ha viszont leállsz valakivel, az már átment az első szűrőn, tetszik, és ekkor jön, hogy elvárod, hogy főzzön, szopjon, kussoljon, stb. Ez már viselkedés.
Semennyire, csak az önző pasik tesznek ilyet aki nem szeret és csak szexre használ, soha nem kellettél neki másra, ez biztos, lépj tovább és tanulj belőle, hogy több ilyen pasival ne foglalkozz.
F
Rám nem jellemző, de az tény, hogy előnyt jelent, ha valakire jól csinálja.
Nálam egy szakításhoz "komolyabb" és összetettebb problémák kellenek...
Hát itt három forgatókönyv jutott eszembe:
1: ez a kapcsolat arról szólt, hogy ő imádja magát, és ehhez te kiváló partner voltál egy alá-fölé rendelt viszonban. Ennek a nárcisztikus színjátéknak a csúcspontja az "én megpróbáltam, de sajnos nem vagy nekem elég" monológ.
2: marhára nem ezért dobott ki, csak egy elcseszett kifogás: "én szóltam, de nem lett jobb". Így te tehetsz mindenről, ő szólt előre, az ő lelkiismerete tiszta.
3: az egész kérdés úgy kamu ahogy van, és te most jót szórakozol azon, ahogy az emberek itt fontoskodnak és a "mekkora bunkó, te jobbat érdelmesz", meg "bezzeg a nők..." közhelyekkel ölik egymást.
Nem tudom melyik az igaz, de a válaszom: nem, nem jellemző a férfiakra ez magatartás és indok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!