Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek normális dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális dolog az, hogy a kutyáját többet fényképezi mint engem-minket?

Figyelt kérdés

Kedves barátomnak van egy kb. 5 éves szobakutyája, még jóval a megismerkedésünk előtt került hozzá.

Ez az állat a mindene, egészen elképesztő hülyeségeket is megcsinál a kutya miatt, ami számomra már bosszantó.

Mivel gyakran utazunk pár napra, évente kétszer pedig hosszabb időre, folyamatos probléma az elhelyezése. A határon pedig már komoly gondba is került miatta.

Ami a lényeg, azt figyeltem meg, gyakrabban készít képet a lakásban a kutyáról mint rólam vagy magunkról. Jön ezzel a "nézd milyen cuki" és társai szöveggel, én pedig egyenesen a gondolattól is rosszul vagyok, hogy a lakásban van, nemhogy cuki vagy bármilyen legyen.

Arról nem is beszélve, ha bepiszkít vagy ilyesmi, na azt sem lehet szóvátenni.

Meddig tartható az így szerintetek és kinek kellene engedni?

Köszi előre is.

2020. ápr. 7. 20:34
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 A kérdező kommentje:

Engem zavar, ha nem írnak helyesen.

Amúgy Neked is köszönöm a kommentet, ahány ember, annyiféle gondolkodásmód.

Nem tudom elfogadni a lakásban tartott állatot, ezért legyen vége a kapcsolatnak?

Miért nincs más megoldás?

2020. ápr. 9. 08:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!