Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális dolog?
Páromat zavarja, ha kivágott/szexis/mély dekoltázsú felsőket hordok, és fellövök olyan képeket facebookra.
Továbbá egyéni képeket sem szereti, ha felteszek, mert szerinte, ha nekem párom van, akkor ne magamat mutogassam, hanem közös képeket tegyek inkább fel.
Ezt laikusok úgy hívják, féltékenység.
Nem tudhatod hány facebook ismerősöd nyáladzik a képeidre. Néha azért tegyél a párod kedvére is és tegyél ki közös képeket.
én sem értem miért kell a kivágott felső?
kinek akarsz tetszeni?
nem értem..a párod szexinek tart , akkor minek kirakni a kirakatba?:D vagy nincs önbizalmad talán?
Lehet hülyén hangzik, de én mindig mondom a páromnak, hogy ha egyszer azt veszi észre, hogy szexi képeket rakok fel magamról instára vagy facebookra akkor egészen biztos lehet benne, hogy valami baj van és akkor foglalkozni kell velem, mert elhanyagolva érzem magam.
Bár nálam a szexi nem egyenlő a hiánytalan öltözékkel.
Ha férfi lennék, nekem sem tetszene, sőt...engem taszítana az ilyen nő..
de mondjuk nyilván senkinek semmi köze hozzá, hogy mit raksz fel magadról.
Ha ennyire féltékeny, te meg nem vagy egy szemérmes fajta akkor sok problémátok lesz és az bizony elég fárasztó.
33/N
minek kell kirakni a melleidet?
Hogy a sok szerencsétlen csorgassa rá a neten?
Én is szóvá tenném a páromnak, feleségemnek.
Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!