Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyasszonyom nélkülem nyaral, másik férfiakkal. Normális dolog?
Üdv! Menyasszonyom idén már harmadik nyaralásán volt túl, mikor a barátnőjével és annak barátaival kitalálták hogy elutaznak külföldre 5 napra. 3 lány 4 fiú.
Az hogy én is velük utazzak, nem jöhetett szóba munkámból adódóan, és mivel sem én, sem pedig a párom nem ismerte ezeket az embereket, kedvem sem lett volna velük menni.
Egyik nap képtelen vagyok elérni telefonon, egész nap nem beszélünk, majd este nagynehezen a barátnőjén keresztül elérem, és félrészegen mondja hogy feljöttek egy helyi tökjófej sráchoz vacsorázni és italozni, de nyugodjak meg minden oké.
Kérdésem az, hogy szerintetek normális az hogy eleve másik 4 idegen fiú társaságában is elutazik menyasszonyként? Illetve, ti mit szólnátok ha a jegyesetek hajnali fél háromkor idegen országban, idegen emberekkel, idegen helyen lenne?
F29
Nem, nem az. Eljegyzést felbontani viszont tök normális.
33/f
Hát igen, el kell gondolkodni, hogy ilyen feleséget szeretnél-e, aki lelép idegennekkel nyaralgatni, részegedni, amíg te dolgozol.
Annyira kivagyok már, hogy az ilyen ribik menyasszonyok, nekem meg még egy kapcsolat se bír összejönni :( Miért ilyen nők kellenek a férfiaknak?
hát ez eléggé kamu gyanús ja....
amúgy ha mégsem....akkor k**úrvára lesz**arja, hogy neked mi a jó, ő elment jól érzi magát, koktélok, gangbang :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!